Koprová omáčka s karamelovým základem
S karamelovým základem s octem je tato koprová omáčka velmi příjemně sladkokyselá, ocet ztratí svou ostrost a výsledná chuť je rozdílná oproti klasickému postupu.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 503 kJ / 1 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,95 g |
Tuky | 59,41 g |
Vláknina | 8,85 g |
Cholesterol | 378 mg |
Sodík | 676 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 119,69 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Poctivě jsem prošla všechny zdejší "koprovky", ale tento způsob ochucení jsem zde nenašla. Snad některé začínající kuchařce pomůže.
Inspirovala jsem se šéfkuchařem Titem Eliášem (Apetit 7/11).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 3. 2012 14:25
30. 3. 2012 14:12
30. 3. 2012 14:07
30. 3. 2012 14:07
30. 3. 2012 14:03
30. 3. 2012 13:57
25. 3. 2012 21:28
20. 3. 2012 20:26
18. 3. 2012 16:14
17. 3. 2012 21:55
17. 3. 2012 20:05
17. 3. 2012 19:40
17. 3. 2012 19:40
17. 3. 2012 19:10
17. 3. 2012 17:05
Ak nie ty, iná Kačka? Preto má zmysel sa registrovať...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 14 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 19 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 3 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 6 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 7 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 7 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jak uvařit oblíbenou koprovou omáčku. Jak ji zahustit a ochutit podle osvědčených receptů
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: koprová omáčka s karamelem luxusní koprová omáčka koprová omáčka apetit aby se omacka nesrazila koprová omáčka koprová omáčka recept aby se koprová omáčka nesrazila luxusni koprovka koprova omačka aby se nesrazila aby se koprovka nesrazila koprová omáčka top recepty aby se nesrazila koprovka nejlepší koprovka koprovka karamel koprovka s karamelem koprovka na karamelu lahodná koprovka aby se nesrazila omáčka zahusteni koprovky koprova omáčka z hoveziho
Suroviny: plec hovězí, mrkev, petržel, celer, cibule, koření nové koření, pepř celý, sůl, vývar hovězí, smetana na vaření, mléko, kopr, sůl, pepř mletý, máslo, cukr, ocet, mouka, šťáva citronová, máslo
Koprová omáčka s karamelovým základem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgV0
63 názorů