Pomazánka z brynzy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 749 kJ / 1 852 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,60 g |
Tuky | 180,47 g |
Vláknina | 4,36 g |
Cholesterol | 410 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 6,27 g |
Sacharidy | 11,37 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 2. 2022 18:36
19. 2. 2022 12:06
20. 1. 2018 08:36
20. 1. 2018 02:21
Colombo65: po slovensky je to jednoznačne BRYNDZA.
rebeka: a kde v Česku sú salaše?
9. 12. 2017 19:33
28. 12. 2012 11:51
27. 3. 2012 19:59
27. 3. 2012 14:05
27. 3. 2012 14:00
27. 3. 2012 13:11
27. 3. 2012 07:33
27. 3. 2012 06:00
26. 3. 2012 22:06
no jo, zase ten medveď.. už to začíná
26. 3. 2012 21:42
26. 3. 2012 21:34
http://sk.wikipedia.org/wiki/Bryndza
Bryndzové pomazánky robím rada, hlavne na jar je "májová" bryndza zvlášť chutná... dochucujem raz pažítkou, raz cesnakom, medvedím cesnakom, orechami...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 11 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: pomazánka z brynzy brynza recepty brynza recepty z brynzy brynza pomazánka brynza recept brinza recepty pomazánky z brynzy slovenská pomazánka z brynzy co je to brynza pomazanka z brinzy brinza recepty brynza recept brynza pomazanka z tvarohu a brynzy pomazánka s brynzy pomazánka z brynzi pomazánka brynza pomazanka z bryndzy brynza - pomazánka
Suroviny: brynza, máslo, majolka, cibule, paprika sušená sladká
Pomazánka z brynzy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgJy
22 názorů