Jemné dušené vepřové a králičí maso na zelenině podle italského receptu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 339 kJ / 2 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,48 g |
Tuky | 65,72 g |
Vláknina | 37,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 416,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud chceme recept zakončit ještě gremolatou, tak si oloupeme česnek, omyjeme petrželku, oklepeme ji dosucha a pak otrháme lístečky. Česnek a petrželku nasekáme najemno.
Citrón omyjeme, osušíme a nastrouháme kůru. Vše smícháme a poklademe pak na maso na talíři.
P.S.Měla jsem doma ještě dvě králičí stehna, která jsem zkusila přidat k vepřovému masu a bylo to vše opravdu moc a moc výborné.
Recept a postup jsem dělala podle italské receptury na : osso buco,které se dělá z telecí nožky, zkusila jsem dělat z jiného masa,ale se stejnou technologií.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 4. 2012 13:28
3. 4. 2012 11:31
3. 4. 2012 06:36
2. 4. 2012 22:18
2. 4. 2012 20:27
2. 4. 2012 20:05
2. 4. 2012 19:56
2. 4. 2012 19:54
2. 4. 2012 19:42
gremolata tož to vidíš.. dodnes jsem nevěděla, co to je
že bych si to udělal na Velikonoce
2. 4. 2012 19:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nahradit víno při vaření? Nejlepší je použít vinný ocet nebo ovocný džus, výraznou chuť zajistí i worcesterská omáčka
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Časté chyby při výrobě a pečení jidášů: Které to jsou a jak se jich vyvarovat
Další recepty
Tématické fráze: vepřové maso na zelenině maso na zelenině dusene maso na zelenine vepřové maso na zelenině recepty vepřové maso v zelenině králičí maso na zelenině vepřové maso recepty dušené vepřové maso maso v zelenině dušené vepřové maso recept vepřová maso na zelenině recepty z vepřového masa telecí maso na zelenině dušené vepřové maso recepty vepřové maso na zelenině recept dusena kralici stehna recepty na králíčí maso dušené vepřové na zelenině veprove na zelenine recept na kraliči maso
Suroviny: mrkev, celer řapíkatý, rajče, olej olivový, cibule červená, česnek, kotleta vepřová, stehno králičí, sůl, pepř, cukr, koření nové koření, bobkový list, protlak rajčatový, olej olivový, mouka hladká, vývar masový, víno červené suché, těstoviny
Jemné dušené vepřové a králičí maso na zelenině podle italského receptu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lDwJ
25 názorů