Tartaletky s bryndzou a medvědím česnekem
Variace na slané francouzské sýrové koláče připravená z křehkého těsta, bryndzy a medvědího česneku. Naprosto úžasná jarní kombinace, kterou by bylo škoda nevyzkoušet v sezóně sklizně této bylinky. Navíc na stole bude i skvělé vypadat.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 181 kJ / 2 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,21 g |
Tuky | 156,02 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 906 mg |
Sodík | 1,76 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 167,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto množství stačilo na 4 formičky o průměru 12 cm.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 4. 2024 19:00
Ivonka: moc děkuji za vyzkoušení i za krásnou fotku, mám radost, že chutnalo
13. 4. 2024 09:46
Super rychlý recept!
Dělala jsem do větší koláčové formy o průměru 28 cm a použila 1,5 tolik surovin. Jen příště bych asi nechala nejdřív cca 15 minut upéct těsto a až pak dala náplň, místy bylo těsto málo propečené. Náplň výborná, mňam
Dělala jsem do větší koláčové formy o průměru 28 cm a použila 1,5 tolik surovin. Jen příště bych asi nechala nejdřív cca 15 minut upéct těsto a až pak dala náplň, místy bylo těsto málo propečené. Náplň výborná, mňam
18. 4. 2012 20:00
Radost pohledět+
17. 4. 2012 20:33
super receptík
17. 4. 2012 19:19
Tak vy s tím medvědem nedáte pokoj...
Vypadá to krásně Maruško, jako vždycky
Vypadá to krásně Maruško, jako vždycky
17. 4. 2012 19:00
magdalenka: no, to bezesporu ale já bych raději toho medveďa.. zeleného.. Raula
17. 4. 2012 18:59
rebeka: pohľad na B.P. (aj keď vo sne) je vždy príjemnejší ako na nejakého medveďa. Zeleného.
A medvedica zo Železných hôr mi dýcha na krk...(alebo funí?)
A medvedica zo Železných hôr mi dýcha na krk...(alebo funí?)
17. 4. 2012 18:39
Bibinka: Bibi, děkuju, jak už jsem psala, my ho máme letos daleko míň, asi je docela sucho, on má rád vlhko. Tak Ti budu držet palce, aby se Ti ujal a pěkně rostl. U nás roste divoce, kdybych ho měla já pěstovat, tak jak se znám, neměla bych ani lísteček
17. 4. 2012 18:28
maris: Maris, moc chutný Já jsem si letos medvědí semínka vysázela, tak jsem zvědavá, jak půjde. Ten co jsem měla se mi nějak vytratil a zahynul-velká škoda, taky jsem ho zamražovala, je moc primaKoukám, že ten medvěd je nějaký nakažlivý
Dávám ti 8.bod
Dávám ti 8.bod
17. 4. 2012 18:19
Děkuju vám, myslím, že by šel i špenát
Magdalenko - chodím Ti do šuflíku když nejsi doma
Andri - formičky jsou super, šlo to z nich vyklopit jak po másle a musím Ti poděkovat, že jsi je koupila a tím jsi mě přesvědčila, že je musím mít taky
Magdalenko - chodím Ti do šuflíku když nejsi doma
Andri - formičky jsou super, šlo to z nich vyklopit jak po másle a musím Ti poděkovat, že jsi je koupila a tím jsi mě přesvědčila, že je musím mít taky
17. 4. 2012 18:10
Á, koukám, že už našly formičky uplatnění. Dneska jsem prošmejdila takovej krásnej lužní les, kde by se tomu medvědovi tááák dařilo. A víš co? Prd
17. 4. 2012 18:09
To jsou hezký koláčky, maruško! +
Děkujeme paní rebece a její detektivní kanceláři za odhalení. . .
Děkujeme paní rebece a její detektivní kanceláři za odhalení. . .
17. 4. 2012 17:38
magdalenka:tsss ale výsledek.. stejný.. čo s toho..ááá nič.. ty nemáš B.P. a ja medveďa
17. 4. 2012 17:35
rebeka:tak to máš blbé...mne sa sníva s B.Pittom...
17. 4. 2012 17:33
magdalenka: ty eeérgiu a já nervy medveď, kam se podíváš už se mi o ňom i sníva
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Právě bylo uvařeno:
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 1 hodinou
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 3 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 3 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 3 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 4 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 4 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 5 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 5 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Jak zpracovat medvědí česnek. V kuchyni se používá nejlépe v syrovém stavu
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Tématické fráze: slané tartaletky tartaletky na slano tartaletky slané forma na tartaletky formicky na tartaletky medvědí česnek recepty tartalenky recept na slané tartaletky recepty s medvědím česnekem tartaletky recept tartaletky s bryndzou formy na tartaletky těsto na slané tartaletky pirohy s medvědím česnekem tartaletky recepty s brynzou tartaletky naslano bramborová tartaletky tartaletky na slano recept když nemám formičky na tartaletky
Suroviny: mouka hladká, máslo, voda, sůl, brynza, smetana zakysaná, vejce, česnek mědvědí, sůl, pepř mletý, tuk, mouka
Tartaletky s bryndzou a medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqAE
28 názorů