Všehochuť z vepřových vnitřností
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 176 kJ / 1 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,02 g |
Tuky | 101,59 g |
Vláknina | 7,99 g |
Cholesterol | 686 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 31,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chtěla jsem k dnešnímu obědu dělat játra na slanině, večer jsem si z mrazáku vytáhla 2 balíčky a jeden byl neoznačený. Že jsou to slezinky jsem zjistila při rozbalení. Na samostatné jídlo nebylo ani jedno maso, tak jsem to dala dokupy, přidala poslední rajčata a žampiony a vznikla"náhodná"ale dobrá mňamka na které jsme si pochutnali a já se s Vámi ráda o ni podělím:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 5. 2012 12:47
no Aničko jak jinak - prostě skvěléééé
28. 5. 2012 12:28
rozmarynaH:Rozmarýnko děkujiMě stávkovalo týden připojení k netuTak mám ještě v zásobě nějaké nové receptíky,co jsem klohnilaJá Ti je postupně přidám
28. 5. 2012 12:16
Jídlo lahodí oku, určitě i chuťovým pohárkům a fotka se také povedla. Posílám bodíkV sobotu jsem se musela podívat, kdy jsi vkládala poslední recept. Bylo strááášně dávno. Teď už jsem v klidua recept ukládám
28. 5. 2012 12:16
Díky všem
Myško knedlík sice někdy dělám doma,ale manželovi hrozně chutná kynutý,který dělávají v nedaleké restauraci a mají ho i volně k prodeji(já takový neutrefím)Vždycky je na něj velká frontaTak na fotce je ten"hospodský"Že se mi povedlTaky jsem to nemusela na sebe prásknout
Myško knedlík sice někdy dělám doma,ale manželovi hrozně chutná kynutý,který dělávají v nedaleké restauraci a mají ho i volně k prodeji(já takový neutrefím)Vždycky je na něj velká frontaTak na fotce je ten"hospodský"Že se mi povedlTaky jsem to nemusela na sebe prásknout
27. 5. 2012 22:18
+
27. 5. 2012 21:49
Anna Kocikova: Jak Tě znám, určitě to bylo moc dobré +
27. 5. 2012 20:18
Určitě to je dobrota
27. 5. 2012 19:35
Také tak dělám podobně, z ledvinek a z jatýrek, slezinka zde není nějak vůbec k dostání, jinak paráda Aničko,knedlík je asi taky domácí
27. 5. 2012 19:16
27. 5. 2012 18:26
Aničko, ty jsi se ráda podělila a já ti ráda dávám bodíka. Máš to hezký
27. 5. 2012 18:22
Veľmi lákavé
27. 5. 2012 18:15
Děkuji
27. 5. 2012 15:59
Moc hezké fotoláká to k vyzkoušení
27. 5. 2012 15:16
Krása - dle mého gusta
27. 5. 2012 14:55
Krásně nafoceno a určitě i moc dobré
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 39 minutami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 1 hodinou
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 1 hodinou
Avokádová pomazánka
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Nejlepší luštěninové polévky: Všechny jsou vydatné, příjemně nás zahřejí a rozhodně nezatíží naši peněženku
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: omáčka z vnitřnosti recepty z vnitřností vnitřnosti recepty vnitřnosti recept vepčové vnitřnosti omáčka s vnitřnosti vařené vepřové vnitřnosti vnitrnosti priprava vnitrnosti recept na vnitřnosti recepty vnitrnosti vareni vnitrnosti vepřivé vnitřnosti vepřové vnitřnosti vaření recept z vnitrnosti vařené vnitřnosti vnitrnosti s ryzi recept vnitřnosti s rýží pecene veprove vnitrnosti vnitrnosti z veproveho
Suroviny: slanina gazdovská, slezina vepřová, játra vepřová, cibule, rajče, žampióny, kmín drcený, olej, mouka hladká, paprika sušená sladká, voda, sůl, pepř mletý, libeček, petrželka zelená
Všehochuť z vepřových vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pB26
15 názorů