Pudinkový koláč z croissantů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 22 923 kJ / 5 479 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,46 g |
Tuky | 264,34 g |
Vláknina | 17,14 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 661,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dělala jsem z menší dávky-čoko. pudink jen jeden a vanilkového na zalití 2 ks.
Čerpáno z fb.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 12. 2016 06:56
11. 12. 2016 19:34
Tradičně plno řečí, jak kdo upeče, vyzkouší, upeče, vyzkouší, akorát jsou tam dvě vedle sebe co vyzkouší a ono nic, nic, zlatá rybko
Žádná kuchta tedy asi neví (já také nevím) jakou má strukturu croissant v pudinku, jak a čím se jí a zda je vůbec jedlý
Vím jak křupe čerstvý croissant od pekaře. Vím jaká je to mnohdy "žvýkačka" - croissant po pár hodinách. Vím jak chutná croissant máčený ve Vin Santo, nebo ve víně obecně (zkuste, dodá vínu další dimenzi
Ale jak chutná croissant po pár hodinách a navíc "pohřbený" v pudinku, tak to nevím
No, ale vy asi taky neééé, že?
13. 11. 2014 18:42
13. 12. 2012 13:26
11. 11. 2012 11:58
28. 6. 2012 06:54
25. 6. 2012 13:52
Tak ten svůj smáznu, je zbytečné, aby tady byly dva stejné recepty.
24. 6. 2012 14:20
24. 6. 2012 13:32
23. 6. 2012 17:42
23. 6. 2012 13:00
23. 6. 2012 12:18
23. 6. 2012 11:04
23. 6. 2012 08:40
23. 6. 2012 08:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 19 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 25 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 48 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravit hladký a nadýchaný pudinkový krém s námi zvládnou i začátečníci. Stačí dodržet několik důležitých zásad
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: pudinkový koláč pečení croissantů zakusok s croasantov croissanty zalité v pudingu řezy z croissantu croasantovy zakusok buchta s croasantem pudinkový koláč s croissantem pudinkovy kolac s croasantem croissant s pudinkem kolac, buchta rec crossant hrnkové pudinková buchta s croisanty croissantový kolac koláč s croasantem pudingovy kolac s croissantom kolač sušenky a puding pudingovy s crosantem řezy s croissantem buchta s crosantem
Suroviny: sušenky bebe, pudink čokoládový, pudink vanilkový, cukr, mléko, croissant, čokoláda na vaření, smetana ke šlehání
Pudinkový koláč z croissantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/22rA
26 názorů