Plněný croissant
Recept ještě nebyl hodnocenČerstvý máslový croissant dokáže provonět celé pekařství, co pak teprve vaši kuchyni. Pro bohatou a výživnou snídani si s námi připravte jeho plněnou verzi. Dovnitř…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 492 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 13,33 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 0,83 g |
–– polynenasycené | 2,17 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 450 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Čerstvý máslový croissant dokáže provonět celé pekařství, co pak teprve vaši kuchyni. Pro bohatou a výživnou snídani si s námi připravte jeho plněnou verzi. Dovnitř…
Rohlíky a ořechy nakrájíme. Ze tří bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme cukr a přešleháme. Vmícháme drobně nakrájené rohlíky a ořechy. Lžičkou klademe na plech s pečícím…
Těsto je možné udělat jak robotem, tak i v pekárně. V pekárně necháme bez předehřevu umíchat omládek a v zavřené pak 45 minut kynout. Přidáme zbytek surovin a (opět…
Jako první si na plech poklademe sušenky které si namáčíme do mléka. Z 1 litru mléka si uvaříme čokoládový pudink se 4 lžicemi cukru. Sušenky zalijeme čokoládovým…
Pečivo nakrájíme na kostičky, zvlhčíme mlékem. V ovocné šťávě nebo alkoholu necháme nabobtnat rozinky, pak je scedíme.K pečivu přidáme oříšky, namočené rozinky, osladíme…
Croissant roztrháme na väčšie kusy.Dáme do formy na pečenie (asi 500 ml). Rúru predhrejeme na 180 ° C. Cukor s vodou v panvici karamelizujeme nemiešame (nesmie sa miešať…
Na plech poskládáme sušenky, které namáčíme do mléka. Poté uvaříme čokoládový pudink (litr mléka, 6 lžic cukru, 3 pudinky)a zalijeme sušenky. Potom na pudink rozložíme…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Palačinky jako pro královský dvůr! Jak na těsto, aby byl výsledek skutečně perfektní
Jídelníček na zámořských lodích 19. století: Při čtení se sbíhají chutě! Podávaly se lívanečky, smažený platýz, šampaňské i zmrzlina
Jak na správně uvařené těstoviny? Nepodceňujte tyto kroky!