Polévka "Dobrotivá vymyšlenka"
Suroviny
Porce: 2.50 litru
Nutriční hodnoty
Energie | 2 131 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,46 g |
Tuky | 23,52 g |
Vláknina | 10,95 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 39,67 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Polévečku jsem si opět vymyslela, vyzkoušela a zjistila jsem, že nám moc chutná a budu jí proto opakovat! Měli byste ji vyzkoušet, stojí za to. Problém jsem měla jen s názvem, ale vyřešila jsem takto. Příště vyzkouším dát ještě trochu smetany.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2019 00:05
Až na ty sýry to vypadá na běžnou zeleninovou polífku
Někteří ji, možná právě kvůli těm sýrům vzali jako poblívku, a předem ji zatratili
Tři kuchty se níže prsí, že vyzkoušejí... Možná fakt zkusily, ale koment nenapsaly... Možná i proto, že nechutnalo a jde fakt o poblívku.
No, těžko říci, že
Někteří ji, možná právě kvůli těm sýrům vzali jako poblívku, a předem ji zatratili
Tři kuchty se níže prsí, že vyzkoušejí... Možná fakt zkusily, ale koment nenapsaly... Možná i proto, že nechutnalo a jde fakt o poblívku.
No, těžko říci, že
10. 3. 2019 12:19
Tož bré deň, zme sa ňákó dobó neviděli.. Tož kókám jak bagr na mokró hlínu, že tu ten blaf eště oxiduje
2. 7. 2013 16:39
Zdena z JM:Souhlas.
Fuj se na jídlo neříká, ale ty vaše polévky ze zbytků jsou masakr.
Fuj se na jídlo neříká, ale ty vaše polévky ze zbytků jsou masakr.
25. 4. 2013 13:47
Bibi,vím,že se přímo vyžíváte ve svých receptech v kombinování sta chutí a sta vůní,které jsou pro mě většinou naprosto nepřijatelné a nepředstavitelné.Asi Vám to tak chutná,tak proč ne.Ale toto už je opravdu moc.Každá kuchařka potřebuje občas zužitkovat nějaké zbytky z lednice.Ale proč to dávat hned na toprecepty.I ta fotka je dost odpudivá.
25. 4. 2013 12:19
Jana Remkova:.....a hlavně jenom chvalte
25. 4. 2013 11:29
x.XXX.x: Holky, tyhle reakce nesnáším. Nelíbí se, nevařte, ale nerýpejte.
25. 4. 2013 10:53
Ivana Ch: mě ani ve snu - tedy pokud by to zrovna nebyla noční můra
25. 4. 2013 10:49
S touto polévkou by mě hnali, teda mě by ani nenapadla takováto slátina.
25. 4. 2013 01:49
Šmarjápanno tohle má být polévka? Bohužel musím souhlasit s Elizou a holkou ze severu
28. 6. 2012 19:53
Tak toto musí být mňamka...brzo uvařím
28. 6. 2012 14:18
Bibinka: Bibi, tak s " dobrotivou " polévkou / dobrotivý = vlídný, laskavý / jsem se ještě nesetkala
28. 6. 2012 13:04
Danca:Dančo vyzkoušej, alespoň sem můžeš napsat, jaká ta polévka je Díky a tyhle kombinace já taky ráda
28. 6. 2012 12:59
Já mám kombinaci sýrů a zeleninky v polévce moc ráda a nevidím důvod, proč by tato neměla být chutná. A protože často vařím polévky jako rychlou večeři, určitě ji brzy vyzkouším
28. 6. 2012 09:59
Možná je polévka dobrá,ale moc esteticky nevypadá,podle vzhledu bych si ji určitě nedala.
27. 6. 2012 23:14
Bibi, zítra ji vyzkouším a bod si nechám na pak. A budu hodně upřímná!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: slaná polevka co se slanou polevkou jak na slanou polévku aby nebyla slaná polévka hraskova polevka s bougrem co udelame se slanou polevkou co je blavajs slaná polévka jak jak vařit oregáno v polévce jak na to -slaná polévka-jak na aby nebyla tak slaná myso pasta
Suroviny: brambory, žampióny, cibule, mrkev, květák, sýr niva, sýr eidam, cibulka jarní, bujón zeleninový, vegeta, mouka hladká, máslo, pažitka, sůl, koření oregáno čerstvé, pažitka
Polévka "Dobrotivá vymyšlenka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6r7
28 názorů