Králík na feferonkách
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 768 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,17 g |
Tuky | 1,44 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,61 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 5. 2014 09:32
Nežijeme sice na vesnici, ale máme možnost pravidelně získávat čerstvé králíčí maso. Těch způsobů úpravy je nespočet. Všechny jsou skvělé ( pochopitelně když se to umí ) Na feforonkách jsme to taky vyzkoušeli,
17. 7. 2009 15:49
Děkuji za pěkný komentář jsem ráda že chutnalo já se ke králíku nedostanu tak díky i za fotečky
17. 7. 2009 12:38
Jani Remková,až seženeš králíka,tak to určitě udělej.Nemá to chybu.Dělala jsem z půlky,hlavně pro manžela,a byla veliká pochvala.Vůbec se to nepřipalovalo,samozřejmě jsem to párkrát podlila.Feferonky jsem dala tři,bylo to dost ostré,ale super.
Jolko,dávám bodík,fotky a velkou pochvalu.
Jolko,dávám bodík,fotky a velkou pochvalu.
24. 9. 2008 18:19
jasně já na to zapoměla
24. 9. 2008 17:41
Nemělo by se to malinko přece jen podlít?A nebude se to máslo přepalovat?Přeci jen,králík není hotový hned,jako třeba kuře.Ale s těma feferonkama to může být dobré,až mi někdo podaruje králíka,určitě to prubnu,ale ty zdechlinky z Hypernovy,škoda hovořit,tak snad nám rodina z Jižní Moravěnky pošle!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lilek s domácí à la boloňskou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno před 21 hodinami
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno před 22 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno 5. 6. 2024 15:10
Škvarkové bulky
Přidáno 5. 6. 2024 15:05
Právě bylo uvařeno:
Masové kuličky v rýži
Lennulinka uvařila před 2 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Lennulinka uvařil před 2 hodinami
Koprová omáčka
MamkaTerka uvařila před 2 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
Marketa Volfova uvařila před 4 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Marketa Volfova uvařila před 4 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Carodejnice1111 uvařila před 5 hodinami
Banánové lívance
Kebule80 uvařil před 5 hodinami
Kuře na tymiánu
maty18 uvařila před 5 hodinami
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
HanousekIvo uvařila před 7 hodinami
Brambory s vejci v hořčičné omáčce
KEJM uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodová klevela jako od babičky: Na vynikající alternativu zavařeniny stačí jen dvě ingredience a skvěle ochutí lívance
Velká houbová mapa 2024: Plné košíky hlásí houbaři ze Středních Čech, na bramboračku si nasbíráte i na Vysočině
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Další recepty
Tématické fráze: zavařování feferonek feferonky zavařování jak zavařit králíka zavařený králík sazenice feferonek zavařování králíka recept na zavaření feferonek lak na králíka feferonky fialové zavařovani feferonu semena feferonek zavařování masa z králíka zavařování feferony top recept na zavařování feferonek kuře na feferonkách jak zpracovat kralíka zavařování feferonky zavařování králík králík s feferonkou zavařované feferonky
Suroviny: králík, česnek, cibule, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, máslo, feferonka, sůl
Králík na feferonkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5JY
5 názorů