Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 067 kJ / 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,87 g |
Tuky | 30,80 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 13,33 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 8. 2012 20:19
4. 8. 2012 19:52
22. 7. 2012 21:09
Jen nechápu, proč jsou žampiony před grilování ještě spařené - není to zbytečné? Nedovedu si představit ten rozblemstaný vodou napučený žampík
Co se týká fotky - myslím, že jsou tady ještě horší - vůbec bych se tím nezabývala
22. 7. 2012 12:52
22. 7. 2012 12:25
Do vínku, jako novému ti dávám 5.bod a jestli jsi to opravdu ve svých 24 letech vařil, pak všechna čest a máš moje sympatie Recept je moc pěkný, ale ta fotka ho hyzdí nechtěl bys to nafotit lépeasi si fotil mobilem, ale vůbec to nevyšlo a je to škoda
22. 7. 2012 12:16
1- Vybereme z ladnicky tak min.30 minut aby malo izbovu teplotu
2- Dame na 1- 2 minuty na grill na maximalne teplo z kazdej strany aby sa nam maso 'seal"- zatiahlo aby sme mali pekne spalene pasiky od grilu.( umelci robia do kriza).
3- Potom prelozit na cast grilu na strednu teplotu a dokoncit..
4- !!! najdolezitejsie odlozit maso na cca 5 minut na teple miesto aby si "odpocinulo" az potom servirovat.
5- Nikdy nebodat , nozom alebo vidlickou ci je hotove!
22. 7. 2012 09:45
22. 7. 2012 07:51
22. 7. 2012 07:24
Jinak je to paráda., ale pro človíčka s poslaneckým platem. Já holt si koupím z hovádka ze Šumavy. ale +1 bodík za recept si zasloužíš. Za cenu nemůžeš.
22. 7. 2012 07:05
Tá fotka je nejaká divná, hm...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 29 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Stencil je jeden ze způsobů moderního zdobení dortů. Poradíme s postupem
Jak zavařit houby v octu nebo sladkokyselém nálevu. Poradíme osvědčené recepty, které se vyplatí znát
Další recepty
Tématické fráze: steakové žampiony žampionový steak steakové žampiony recept steakové žampiony recepty žampionové steaky steak na zampionech striplion steak stejkove zampiony striplion stejkove maso recept žampionový steak recept grilovaní žampionu kuřecí steak na žampionech tunakovy steak a žampiony jihoamericka jídla jihoamerická roštěná steak žampionový ja striplion žampiony na grilování jihoamerická steaková masa
Suroviny: jihoamerický striploin, žampióny, sýr niva, bok uzený, sůl, pepř, rozmarýn, olej olivový
Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Wvm
10 názorů