Kuřecí uzené v kyselém zelí dušené
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 384 kJ / 2 721 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,76 g |
Tuky | 183,76 g |
Vláknina | 56,66 g |
Cholesterol | 753 mg |
Sodík | 9,23 g |
Sůl | 22,97 g |
Sacharidy | 189,72 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Takto připravená je velice chutná i vepřová krkovice, nakrájená na plátky, jen doba dušení není 20, ale 35-40minut, podle toho, jak jsou plátky silné(uzený vývar odpadá:-) )
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 8. 2012 22:15
13. 8. 2012 21:41
13. 8. 2012 21:37
13. 8. 2012 20:35
13. 8. 2012 19:55
13. 8. 2012 19:34
13. 8. 2012 19:30
13. 8. 2012 19:30
13. 8. 2012 18:55
13. 8. 2012 18:41
jídlo připravené s láskou a bezchybnou kombinací surovin.. tady není, co bych ještě dodala snad jen +1
13. 8. 2012 18:26
13. 8. 2012 18:19
13. 8. 2012 18:14
13. 8. 2012 18:03
13. 8. 2012 17:48
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 3 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: kysele zeli kysele zeli recept uzené kuře na zelí uzená kuřecí stehna na zelí uzená stehna na zelí kyselé zelí recepty uzená kuřecí stehna se zelím recept kyselé zelí dušená kuřecí stehna kyselý zelí jak se vaří kyselé zelí uzene kureci stehna na zeli uzené na zelí kuřecí maso na kyselém zelí dušene kisele zeli uzené kuřecí stehno na zelí kureci stehna na kyselem zeli kuřecí maso na zelí kisele zeli uzený knedlík zelí
Suroviny: stehno kuřecí uzené, špek, zelí kysané, cibule, česnek, jablko, kmín celý, vývar, kosti kuřecí, kůže kuřecí, cibule, česnek, mrkev, bobkový list, pepř, libeček, voda, sůl, pepř mletý, vejce, pažitka, mrkev, mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, sůl, cibule, olej
Kuřecí uzené v kyselém zelí dušené
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yr1O
49 názorů