Pikantní pečené švestky
Suroviny
Porce: 4 skleničky 250 ml
Nutriční hodnoty
Energie | 7 394 kJ / 1 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,56 g |
Tuky | 4,41 g |
Vláknina | 52,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 397,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept byl v časopise"Glanc", který odebírám a tak se mi zalíbil, že jsem ho sem musela dát našim gurmánům k vyzkoušení byť bez fotky, až to vyrobím, nebo někdo jiný přidáme foto. Švestky jsou zrovna teď v kurzu!
Tato pikantérie se hodí jako příloha k masům, nebo grilovanému masu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 8. 2016 13:18
22. 9. 2012 13:17
22. 9. 2012 12:51
13. 9. 2012 19:06
9. 9. 2012 19:53
9. 9. 2012 19:32
9. 9. 2012 14:58
9. 9. 2012 14:40
9. 9. 2012 13:14
7. 9. 2012 23:27
7. 9. 2012 08:08
7. 9. 2012 08:04
6. 9. 2012 22:29
3. 9. 2012 21:06
Bibince za recept plusáka a rebuš tobě za fotky taky Jo a neprovokuj s těmi misečkami z tchiba
3. 9. 2012 14:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 minutou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Švestky v octě podle Marie Janků-Sandtnerové. Ochutnejte prvorepublikovou delikatesu!
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: recepty ze švestek pečené švestky svestky recepty pečený čaj ze švestek recept svestky švestky recept pečené švestky recept švestky pečené švestka recept na pečený čaj ze švestek jak nechat dozrát švestky pečení ze švestek recepty na švestky pečení ze švestek foto švestky pecene maso na svestkach pečený čaj švestky recept pečené švestky v troubě švestky do mrazáku recepty švestky
Suroviny: česnek, cibule, švestky, jablko, badyán, skořice, římský kmín mletý, cukr hnědý, džus pomerančový, ocet vinný červený
Pikantní pečené švestky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWOW
41 názorů