Páj s pudinkovým (tvarohovým) krémem a ovocem
Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Energie | 9 454 kJ / 2 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,38 g |
Tuky | 83,16 g |
Vláknina | 6,70 g |
Cholesterol | 71 mg |
Sodík | 466 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 307,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nezameňujte prosím 100% tuk za Héru, koláč by zůstal tvrdý.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 7. 2018 07:54
Koláč bol výborný. Zmizol okamžite. Určite som nerobila prvý raz, ďakujem za recept.
29. 6. 2018 17:48
Dajda: Robila som ho včera poobede, tak snáď zmäkne. Ak nie, nevadí, bude dobrý aj chrumkavý.
29. 6. 2018 16:19
tejaja: Ahoj Terezko, doufám, že bude "chutiť." Dělala jsem ho minulý týden s jahodami, borůvkami a malinami s sebou na návštěvu a zmizel, jako mávnutím kouzelného proutku. Jen nevím, zda stačí změknout - mně do druhého dne nezměkl, ale možná právě proto chutnal, že dno bylo ještě křupavé. Díky za krásnou fotku.
29. 6. 2018 15:15
S cestom sa výborne pracovalo, koláč bol rýchlo hotový. Robila som tvarohovú náplň, mala som dobrý tvaroh. Musím popravde priznať, že som si ho vybrala preto, že podľa autorky potrebuje byť minimálne 24 hod v chladničke, a to som práve potrebovala. Niečo, čo sa dá urobiť veľmi dopredu. Takže konzumovať sa bude až zajtra, ale určite bude výborný, to viem už teraz.
9. 10. 2012 21:43
tohle mi uniklo.. bude to dobrota, a myslím, že bez fota dlouho nebude
taky nechápu co je tam drahé ani příprava není až tak složitá
taky nechápu co je tam drahé ani příprava není až tak složitá
9. 10. 2012 21:21
Nevím, proč by měl být drahý, jsou v něm jen běžné suroviny a hotový je taky rychle. S těstem se dobře pracuje, upečený je za pár munut, naplněný taky.
8. 10. 2012 23:42
Páj je koláč vynikající chuti, poněkud neobvyklé chuti.
Pochází z anglicky hovořících zemí. Práce s přípravou je poměrně zdlouhavá což chuť vynahradí ale jeho velkou vadou je, že drahý, na dnešní poměry prostě drahý skoro jako dort z cukrárny.
Pochází z anglicky hovořících zemí. Práce s přípravou je poměrně zdlouhavá což chuť vynahradí ale jeho velkou vadou je, že drahý, na dnešní poměry prostě drahý skoro jako dort z cukrárny.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 11 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: tvarohovy paj ovocný páj recept ovocný páj páj s ovocem želatinová buchta s krémem a ovocem ovocná páj recept ovocná páj recept na ovocný paj pudinkový páj koláč s pudinkovým krémem buchta s tvarohovo pudinkovým krémem páj s krémem recept ovocný páj krehky kolac s pudinkovym kremem jahodovy paj z listoveho testa a tvarohem páj s tvarohem a ovocem koláč s pudinkovým krémem a ovocem paj s ovocem recept páj s tvarohem ovocne paje recept
Suroviny: mouka hladká, ceres soft, voda, sůl, pudink vanilkový, mléko, cukr, máslo, rum, pudinkový prášek, mléko, tvaroh, máslo, cukr, ovoce, poleva želatinová
Páj s pudinkovým (tvarohovým) krémem a ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWgr
7 názorů