„Studená delikatesa“: Mátová zmrzlina s čokoládou
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 7 079 kJ / 1 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,78 g |
Tuky | 77,50 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 212,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tipy a triky k tomuto recceptu, stejně jako kompletně rozfocený postup najdete na mých stránkách: http://www.foodstyle.cz
Konkrétně na: http://www.foodstyle.cz/products/matova-zmrzlina-s...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 9. 2012 20:33
+13
16. 9. 2012 10:26
Ach
15. 9. 2012 19:09
15. 9. 2012 18:54
yanull: Mně ho půjčila kamarádka
15. 9. 2012 16:35
Rozhodovala jsem se zda koupit pekárnu nebo zmrzlinovač, zvítězila 1. volba, ale toto je velmi lákává dobrůtka, jen bych místo kuchyně musela mít letecký hangár +6
15. 9. 2012 16:15
15. 9. 2012 15:23
krásné foto zmrzlinovač nemám
15. 9. 2012 14:23
Moc hezká zmrzka
15. 9. 2012 13:21
Tohle si nabídnu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 6 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 29 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 44 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: výroba čokoládové zmrzliny recept na výrobu čokolády mátová zmrzlina recept domaci matova zmrzlina čokoládová zmrzlina výroba matova čokolada výroba čokolády recept cokoladova domaci zmrzlina výroba mátové zmrzliny výroba čokolády pro děti výroba čokoládové zmrzlina výroba domácí čokoládové zmrzliny domácí výroba čokoladove zmrzliny tryky s cokoladou třeršnˇová zmrzlina s čokoládou čokoládové delikatesy výroba mátová zmrzlina výroba výroba čokolády pro děti jak se virábí domací zmrzlina postup na zmrzlinu čokolada
Suroviny: smetana, mléko, čokoláda hořká, čokoláda mátová, cukr třtinový, máta čerstvá
„Studená delikatesa“: Mátová zmrzlina s čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYvZ
9 názorů