Pečený divočák
Divočina chutná výborně s kořenovou zeleninou, a proto ani v tomto receptu nesmí chybět. Pečený divočák se vám bude rozpadat na talíři. Důležité je použít kvalitní suroviny a dát si záležet na přípravě.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 174 kJ / 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,92 g |
Tuky | 15,47 g |
Vláknina | 16,52 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Celkem jsem to pekla 2,5 hod a těsně před dokončením jsem odstranila horní plech a nechala asi 15 minut dopéci.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 9. 2023 08:00
Dobrý den, recept jsem se chystala připravit, nemám odvahu chybí v něm hodnoty kolik čeho dát. Můžete prosím upřesnit. Děkuji
7. 10. 2012 13:41
Tak teď ještě skolit nějakého kance a můžu začít nakládat....
7. 10. 2012 11:35
Zdenka +++: díky
7. 10. 2012 11:28
rebeka:děkuji,nezahuštuji a zeleninu nemixuji ani nepasíruji sama se rozpeče a udělá takovej hustej zoft vhodná příloha je chleba ,okurky a pivo na zapití
7. 10. 2012 10:53
hezká divočina a ničím pak nezahušťuješ, ani zeleninu nemixuješ, nepasíruješ a jaká je vhodná příloha F.B.I. hadra
7. 10. 2012 09:54
1974andrea:ano bez vína a bez mořidla maso se dává do lednice a zatěžká a tim se maso lísuje,je potřeba se asi po třech dnech podívat zda maso pustilo štávu pokud né tak podlít převařenou vychlazenou osolenou vodou, solit opět podle potřeby maso se oplachuje jen před nakládáním po naložení už se neoplachuje jen v případě kdyby to bylo hodně slané . To je v pořádku jen se ptejte.snad jsem to napsala k pochopení
7. 10. 2012 09:36
Zdenka +++:Takže úplně nasucho bez vína nebo mořidla? A maso se neoplachuje, když se jde péct? To je otázek, co
7. 10. 2012 09:33
1974andrea:asi na 3kg masa hrst soli a 6 stroužků česneku, česnek se nalisuje a promíchá se solí a jednotlivé kousky masa tim potíráme a dáme do nádoby na spod větší kousky nahoru menší a do lednice
7. 10. 2012 09:28
Zdeni na jaké množství masa kolik soli a česneku? A musí být maso v lednici?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 1 hodinou
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 3 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 3 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 4 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 4 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 5 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 5 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 5 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak připravit plech před pečením? Pečicí podložky k opakovanému použití mají řadu výhod
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Další recepty
Tématické fráze: pečený divočák divočak recepty recepty z divočáka pečený divočák recepty pečený divočák na zelenine divočák recept pečeně z divočaka recepty divočák divočák pečený divočak pečeně z divočáka recept jak naložit maso z divočáka pečené maso z divočáka pečený divočák na česneku divočák na zelenině recept na divočáka naložení divočáka maso z divočáka recepty recept na pečeneho divočaka pečený divočák recept
Suroviny: maso kančí, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, sádlo, slanina, maso
Pečený divočák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLMr
9 názorů