Pikatní ,,segedín" z červeného zelí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 008 kJ / 1 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,46 g |
Tuky | 149,84 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 52,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 11. 2012 00:59
Lilith-Isa: kolik jen geniálních vynálezů vzniklo omylem. Třeba penicilín.
8. 11. 2012 22:43
Ono to vzniklo tak že jsem koupila pytlík zelí ke kachně,ale byl doma bůček a manžel dostal chuť na segedín a tak si ho uvařil :) ale chtělo by to pytlíky zelí dva :)
8. 11. 2012 19:45
Z červeného hned po fotbale jdu na to.
8. 11. 2012 19:07
Já taky, mladej a nezkušenej, navzdory tomu co je na papírech. Jeden se halt učí celej život. A tak to má být.
8. 11. 2012 17:18
Není to moc řídké? Já bych tam toho zelí dala víc a také bych radši použila maso ne bůček.
Červené zelí je dobrý nápad.
Červené zelí je dobrý nápad.
8. 11. 2012 16:54
Také někdy dělávám z červeného,ale místo bůčku je plecko a místo zásmažky záklechtka z vody a hl.mouky.Je to taková pěkná,barevná změna na talíři+5
8. 11. 2012 15:35
Cože?Z červeného by mě to nenapadlo... Holt jsem este mladej a nezkusenej...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 52 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Piškotová roláda plněná krémem nebo šlehačkou: Jednodušší postup asi nenajdete
Čím naplnit piknikový koš. Vše lze připravit předem a na místě jen naservírovat, abychom si pobyt venku co nejlépe užili
Další recepty
Tématické fráze: segedínský guláš z červeného zelí segedin s cervenym zelim segedinsky gulas s cervenym zelim segedínský guláš z čerstvého zelí segedin z cerstveho zeli guláš z červeného zelí segedín z vepřového bůčku segedínský guláš s červeného zelí guláš s červeným zelím segedín z červeným zelí guláš s červeného zelí segedínský guláš čerstvé zeli segedinsky gulas cervene zeli červené zelí z pytlíku vynikající segedin segetín s červeným zelím segetin z červeného kysané zelí bůček na segedin segedínský guláš cervene zely bůček, červené zelí
Suroviny: bůček vepřový, zelí kysané červené, cibule, sůl, kmín celý, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, chilli
Pikatní ,,segedín" z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lENV
7 názorů