Rychlý "segedín" z pečeného masa
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 171 kJ / 758 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,48 g |
Tuky | 18,72 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 4,22 g |
Sůl | 10,40 g |
Sacharidy | 50,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to velice rychlé. A pokud zbude maso z pečeně, je to jednoduché zpracování a zase trochu něco jiného.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2017 01:16
savlinka: jemmy: mysulka: Sudet: Díky...
28. 12. 2017 19:20
Výborný nápad Ty prostě nezklameš super
28. 12. 2017 19:16
28. 12. 2017 18:52
28. 12. 2017 14:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Frgál z tortilly s lahodnou tvarohovou náplní: Videonávod vám poradí s postupem
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: maso pečené na zelí segedin z pečeného z bůčku jake maso na segedin zpracovani pečeneho masa recept na zpracování pečeného masa segedín z pečeného bůčku pečené maso v zelí na způsob segedinu recepty z pečeného masa pečené maso se zelím maso na segedýn segedýn z pečeného vepřového masa pečený segedýn vepřové maso pečené na kysaném zelí pecene zeli s masem vepřové maso pečené na zelí vepřové maso pečené v kysaném zelí peceny sgedyn veprove maso na zeli segedín z výpek a pečené maso
Suroviny: maso, zelí kysané, brambory, cibule, paprika sušená sladká, smetana zakysaná, cukr, sůl, pepř
Rychlý "segedín" z pečeného masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LO5A
5 názorů