Divoké vepřové srdce
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 4 670 kJ / 1 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,97 g |
Tuky | 90,34 g |
Vláknina | 22,37 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,91 g |
Sacharidy | 54,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Srdce na divoko jsem nikdy nedělala, tak jsem to vyzkoušela a budu dělat častěji, je to výborné a srdce má dobré, jemné maso. Podává se s knedlíkama.
Na srdce s divočinou jsem použila Pomalý hrnec!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2019 20:06
21. 11. 2012 13:35
no tak tohle také můžeme
15. 11. 2012 14:41
Bibinka: no nejspíš ji budu muset ukecat - když jdu kouřit, kouká pod pokličky
15. 11. 2012 13:38
Tom Beyk:dobračka to nemusí vůbešc poznat, to masíko na plátky je krásně jemné a fakt dobré Děvčata, co s ním mají zkušenost, chválí i tady a budeš to mít jako domácí změnu
15. 11. 2012 13:04
Nějak mi ten rcp utekl. Ale musí to být bašta
Já bych to vyzkoušel ale nevím jestli by mi dobračka papkala Jedli jsme srdce jen jako drůbky v polévce
Já bych to vyzkoušel ale nevím jestli by mi dobračka papkala Jedli jsme srdce jen jako drůbky v polévce
13. 11. 2012 18:27
Anna Kocikova:Aničko, pravdu díš, MOC jsme si pochutnali a ještě i dneska a znáš to jistě sama, je to omáčka, která je den ze dne lepší a lepší Ještě zbyla 1 porce a tu už si Míra zamluvil na zítra a řekl, že by to klidně jedl celý týden
13. 11. 2012 18:21
Bibinko,to musela být lahoda
Srdíčko je i u nás oblíbené,mňam
Srdíčko je i u nás oblíbené,mňam
13. 11. 2012 13:42
Srdce je šťavnaté masíčko a svíčkovou mám ráda taky. Fajn kombinace
13. 11. 2012 13:32
pipre:Pipre, až ochutná, bude mu úúúplně jedno, co má za maso...já se vsadím, že mu to bude chutnat, neboj
13. 11. 2012 11:08
Recept se mi fakt líbí a ikdyž mi srdce muž nejí, udělám si ho pro sebe a podle tebe. Třeba mu pak přijde na chuť i on, když mu neřeknu, že jí srdce Já si už něco vymyslím
13. 11. 2012 09:18
Dajda: Dajdo, myslím, že ano Záleží hlavně na tom koření, které to maso "zdivočí"
13. 11. 2012 06:37
Určitě by šel takhle upravit jazyk.
13. 11. 2012 00:11
Janinko, teď je tam krásná fotečka, nejdříve jsem si myslela, že je to kančí nebo nějaká divočina, no vypadá to vábně, zkusím to někdy
12. 11. 2012 23:38
Jana Remkova:Jani, snad ti nevyskočí z hrudi
Hanko, já to dělala v pomalém hrnci a na sporáku to bude tak kolem 80-90 minut;
hladovahana:
Hanko, já to dělala v pomalém hrnci a na sporáku to bude tak kolem 80-90 minut;
hladovahana:
12. 11. 2012 23:31
jak dlouho se to srdce zhruba dusi? hodinku, dve?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 4 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: veprove srdce jak dlouho vařit vepřové srdce vepřové srdce recept recept na veprove srdce vepřové srdce na špeku vepřové srdce recepty recepty vepřove srdce recepty z vepřového srdce vepřové srdce se slaninou recept vepřová srdce recept veprove srdce recepty na veprove srdce jak dlouho se vaří vepřové srdce recepty, vepřové srdce a jazyk vepřový jazyk a srdce recepty jak upravit vepřové srdce srdce recept vepřové srdce na divoko vepřové srdce na zelenině vepřové.srdce
Suroviny: srdce vepřové, cibule, slanina, česnek, mrkev, petržel, celer, smetana kysaná, hořčice plnotučná, džem rybízová, mouka hladká, koření divoké, jalovec, koření nové koření, pepř, bobkový list, tymián, rozmarýn, šťáva citronová, brusinky, olej, sůl
Divoké vepřové srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wo9o
25 názorů