Jehněčí hřbet po bulharsku
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 317 kJ / 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,21 g |
Tuky | 1,77 g |
Vláknina | 29,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 51,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2012 19:47
Cleverka: a v bravčových rebierkach alebo napr. srdiečku zvieratko nevidíš ? Jahňací chrbát vyzerá presne tak hrozne ako bravčové karé alebo teľacia hruď či iné mäso.
Ak sa pečie hovädzie alebo bravčové, tiež sa pečie v kuse a nie v malých kúskoch, nie?
Ak sa pečie hovädzie alebo bravčové, tiež sa pečie v kuse a nie v malých kúskoch, nie?
18. 11. 2012 19:43
Jehněčí je jistě dobré maso, ale ten hřbet....brrrr to vypadá hrozně. Já bych to tedy naporcovala na menší kousky, abych to zvíře v tom kusu flákoty neviděla...Jinak recept je fajn.
18. 11. 2012 19:08
Ďakujem za komentáre aj bodíky, jahňacie je neskutočné mäsko
18. 11. 2012 17:55
Terezko, máš to opravdu pěkný a musí to dobře chutnat. Na talíři to vypadá, jako by tam ležely vedle sebe 3 salámové šišky Dávám ti ráda 6.bod
18. 11. 2012 17:33
18. 11. 2012 16:32
18. 11. 2012 15:36
18. 11. 2012 15:00
rebeka: rádo se stalo
18. 11. 2012 14:59
tejaja: ďakujem veľmi pekne
18. 11. 2012 14:55
rebeka: Naďka pravdaže, z hocijakého druhu jahňaciny jo, zelí ( idem to tam doplniť ), ale kľudne môžeš aj ružičkový kel
18. 11. 2012 14:54
a šlo by to i z kýty? hřbet totiž nemám jenom svůj.. a to bych vařila hooodně dlouho a kapustičku můžu dát i růžičkovou nebo ty máš na mysli zelí
18. 11. 2012 14:52
spagetka: neviem, či od Bulharov, ale tak sa to volá
18. 11. 2012 14:50
Já to tušila, že to je od Terezky, hmmmm a určo je to od Bulharů? Né vážně, vypadá to moooooc dobře
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí hřbet na zelenině jehněčí hřbet recept jehněčí hřbet recepty jehneči hřbet recepty na jehněčí hřbet jehněčí recepty jehneci hrudi nadívané jehněčí jehněčí hruď recept na jehneci hrbet recept.z.jehneciho jehněčí hřbet příprava jehněčí po balkánsku pikantní jehněčí hřbet recept jehněčí hřbet se s zelím jehněčí kýta hrbet jehněčí hřbet recept se zeleninou jehněčí kýta po v bulharsku jehněčí recept jehněči kare recept
Suroviny: sůl, pepř, majoránka, cibule, paprika čerstvá zelená, rajče, zelí, česnek, sůl, paprika sušená sladká, kmín celý
Jehněčí hřbet po bulharsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WoAE
13 názorů