Škvarkové pagáčiky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 44 325 kJ / 10 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,98 g |
Tuky | 727,98 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 814 mg |
Sodík | 22,14 g |
Sůl | 54,71 g |
Sacharidy | 756,88 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 3. 2013 15:53
Nádherná uruven, škvarky nebo oškvarky, s civilizaci nema nic spooečneho.
Přeji hodně uspěchu.
JS
www.sum.cz
Přeji hodně uspěchu.
JS
www.sum.cz
3. 3. 2013 10:21
Tak těsto kyne, těsto bez tuku, přidal jsem jogurt.
Nechámm mu čas a bude třikrát prohněteno.
na švehlíkověwww.sum.cz
Nechámm mu čas a bude třikrát prohněteno.
na švehlíkověwww.sum.cz
16. 1. 2013 15:29
Dimo: ja píšem recepty po slovensky, názov po česky - kvôli vyhľadávaniu, je to jednoduchšie. Ak si zadáš do vyhľadávača "oškvarky", nemusí ti hľadaný recept vôbec vyjsť.
Ja osobne s českým jazykom kontakt mám stále, nemám s českým jazykom ani českou kultúrou ani českými občanmi žiadne problémy. Problémy vyrábajú politici. Tiež ma prekvapuje, že mládež má problém s porozumením druhého jazyka.
Ja osobne s českým jazykom kontakt mám stále, nemám s českým jazykom ani českou kultúrou ani českými občanmi žiadne problémy. Problémy vyrábajú politici. Tiež ma prekvapuje, že mládež má problém s porozumením druhého jazyka.
16. 1. 2013 13:09
V ingredienciách je slovo oškvarky (tak je to správne po slovensky), ale v názve receptu je škvarkové p... Slovo škvarky je správne po česky.
Mali by ste sa rozhodnúť v akom jazyku teda chcete do Toprecetov Váš recept pridať.
Dnes, keď po rozdelení Československa už neexistuje denný kontakt s obidvomi jazykmi, takáto nepresnosť jazykovej kultúre neprospieva. Hlavne mladá generácia má určité problémy (sám som sa o tom viackrát presvedčil tak na jednej strane ako aj na druhej) a ťažkosti s porozumením druhého jazyka, čo kedysi (nie tak dávno) bolo nemysliteľné. Mne to pripadá veľmi smutné.
Mali by ste sa rozhodnúť v akom jazyku teda chcete do Toprecetov Váš recept pridať.
Dnes, keď po rozdelení Československa už neexistuje denný kontakt s obidvomi jazykmi, takáto nepresnosť jazykovej kultúre neprospieva. Hlavne mladá generácia má určité problémy (sám som sa o tom viackrát presvedčil tak na jednej strane ako aj na druhej) a ťažkosti s porozumením druhého jazyka, čo kedysi (nie tak dávno) bolo nemysliteľné. Mne to pripadá veľmi smutné.
16. 1. 2013 12:08
Hella:Hello, tady je víc zajímavostí autorka i Lucie2211 se včera přihlásily, asi jedou na soutěž a proto zadávají v duplicitě recepty apod.Naprosto jich nezajímá vyhledávač Nechápu takyo kvalitě nekomentuji
15. 1. 2013 21:50
Nemám nic proti tomu, že pagáče tu jsou mockrát. Jen se divím tomu, že znovu prošel náprosto stejný název tohoto receptu. Nemohla by autorka název nějak změnit? Jsou to pak zmatky při vyhledávání.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 13 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 15 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 3 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 3 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 3 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 3 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 4 hodinami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
Další recepty
Tématické fráze: pagaciky škvarkové pagáčiky recept na škvarkové pagáčky převalované pagáčky škvarkové pagáčiky recept skvarkove pagace kvarkov pagiky škvarkové placky recepty škvarkové pagáčiky škvarkové pagáčky škvarkové placky prevalovane pgaiky převalované škvarkové pagáčky škvarkové škvarkové pagáče převalované převalované škvarkové placky převalované těsto se škvarkama kapustové pagáčiky převalované škvarkové pagáče škvarkové p
Suroviny: droždí, mléko, cukr, mouka hladká, sůl, vejce, olej, mléko, škvarky
Škvarkové pagáčiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KLL
6 názorů