Pečivo z chlebové mouky
Suroviny
Porce: 12 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 10 470 kJ / 2 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,20 g |
Tuky | 87,15 g |
Vláknina | 37,10 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 359,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Došla mi hladká mouka a tak to celé vzniklo. Bulky jsou měkoučké a nadýchané, tak mi ta hladká mouka ani nescházela.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 11. 2019 16:22
byla smazána i druhá, protože jednoznačně nebylo pečivo z chlebové mouky, barva to prozradila
27. 11. 2019 09:38
26. 11. 2019 10:51
3. 8. 2016 15:30
3. 8. 2016 13:48
2. 5. 2013 09:10
2. 5. 2013 08:58
1. 5. 2013 20:40
1. 5. 2013 20:27
2. 2. 2013 21:48
2. 2. 2013 20:13
2. 2. 2013 17:30
2. 2. 2013 12:04
1. 2. 2013 16:54
1. 2. 2013 16:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 10 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Perličky jsou drůbež původem z Afriky, s modrým masem a pronikavým hlasem
Další recepty
Tématické fráze: chlebové bulky chleba z žitné mouky pečivo z tmavé mouky domácí pečivo z žitné mouky pečivo bez pšeničné mouky chleba ze žitné mouky mouka na chleba recept na chleba z žitné mouky pšeničná mouka hladká chlebová žitne pečivo chléb ze žitné mouky hladka chlebova mouka chleba bez mouky chleba z tmavé mouky chleb z zitne mouky pecivo z hladke mouky chlebová bulka recepty z tmave mouky pšeničná mouka hladká chlebová recept recepty z zitne mouky
Suroviny: mouka chlebová hladká, mouka tmavá chlebová žitná, sádlo, voda, sůl, cukr, droždí sušené, semínka sezamová
Pečivo z chlebové mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6k5
31 názorů