Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 717 kJ / 1 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,90 g |
Tuky | 52,18 g |
Vláknina | 10,66 g |
Cholesterol | 626 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 154,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Špenátového přelivu stačí z poloviční dávky...já jsem ho měla ještě na další den s bramborovým knedlíkem :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2013 13:56
22. 2. 2013 13:52
22. 2. 2013 11:39
22. 2. 2013 11:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 15 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 19 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 31 minutami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 4 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 6 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 8 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 8 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: candát v těstíčku spenatovy preliv smažený candát mražený candát vaříme candáta štika v pivnim těstíčku ryba v pivnim testicku ryby v pivním těstíčku candát na ananasu ryba v testičku smažený candát v pivním příprava candáta mražen nugety z candáta ryba a pivní těstíčko mražený candát příprava přeliv na ryby ryba v pivním těstíčku podle babici přeliv na rybu kureci vpivnim testicku nasolený candát
Suroviny: candát, olej, brambory, vejce, mouka hladká, pivo světlé, sůl, špenát mražený, cibule, olej olivový, česnek, mléko, ořech muškátový, vývar hovězí, smetana
Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVEg
4 názory