Vepřová plec na halali
Smetanové zeleninové omáčky jsou stálice naší kuchyně. Oblíbené a velmi často připravované. Jejich přípravu můžete zjednodušit použitím vyladěné koupené sterilované směsi. Po provaření záklechtky už jen lehce doladíte podle vlastní chut
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 115 kJ / 1 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,55 g |
Tuky | 90,45 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 87,68 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2021 16:42
Letos poprvé jsem vařila Vepřové na halali sama, díky tomuto receptu chutnalo jako když ho vaříme s mamkou! :)
25. 8. 2021 20:58
Naprosto vynikající
30. 11. 2017 19:08
cbjitka: Záleží, kolik toho děláte. Na 4 porce klidně i s nálevem, už douho jsem to nedělala, omlouvám se, ale na 2 porce bych to určitě propláchla. Takhle svíčkovou vařívala moje máma a byla opravdu bezkonkurenční
30. 11. 2017 15:38
cbjitka: Já sama za sebe,použila jsem jen asi dvakrát a vždy dlouho proplachovala.Ono to není ani tak slané,jako kořeněné,záleží na každém,podle chuti.
30. 11. 2017 14:26
Dobrý den chtěla bych se zeptat to Halali tam dáváte i s tím nálevem? Mně přijde ten nálev docela dost slaný nezkazí pak chut té omáčky? Díky za odpoved
26. 11. 2013 18:53
Tereza Blazkova: díky
26. 11. 2013 17:23
Jani , děkuji za moc dobrý obědek , moc jsme si pošmákli . Přidávám Ti +13 a fotečku .
6. 1. 2013 13:46
lidka58: budeme se těšit
6. 1. 2013 11:06
Dostala jsem krásná kousek kančí kýty a protože jsem zvěřinu nikdy nevařila zkusím jí udělat podle tohoto receptu. O výsledek se pak podělím.
23. 10. 2012 06:53
Dělám skoro úplně stejně,akorát místo mléka(chuť teplého mléka nesnáším) dávám vývar. Teplé mléko mě může strhnout žaludek, ale to je můj problém.
21. 10. 2012 18:43
Eliza: slibuji
21. 10. 2012 18:00
Jana Remkova: Jasně, že nevadí, jsem poctěná. Ale slib mi, že až uvaříš a vyfotíš, dáš si dopředu svoji novou fotku, protože je máš čím dál hezčí. Taky mě někdy napadá, že některé své staré fotky vyměním...ale člověk pořád něco dělá a tvoří dál, takže zůstává u nápadu...Znám to.
21. 10. 2012 17:26
Eliza: děkuji!! Jé, já to tak dlouho nedělala! Díky za připomenutí!! Na halali i svíčkovou dělávala moje mamka. Díky za krásné fotky a pokud nevadí, jednu z nich zvolím za hlavní To byly teda fotky v tom roce 2008! No jo, začátky
21. 10. 2012 14:05
Jani, ráda připisuji bodík k tomuto Tvému receptu, moc jsme si pochutnali. Halali jsem v dobách "před Toprecepty" vůbec neznala, ale nyní tvoří stálou součást domácích zásob. Takhle připravené vepřové je luxusní.
Já jsem navíc začala osmažením cibule, kterou jsem zasypala cukrem a nechala zkaramelizovat. Posílám obrázky a doporučuji dále...
Já jsem navíc začala osmažením cibule, kterou jsem zasypala cukrem a nechala zkaramelizovat. Posílám obrázky a doporučuji dále...
2. 9. 2012 12:50
Právě jsme poobědvali a všem velmi chutnalo!!! Opravdu vynikající.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 12 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 20 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 21 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 5 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 5 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 8 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 8 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 10 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 10 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak přidat zakysanou smetanu do omáčky či polévky, aby se nesrazila. Vyzkoušejte malý trik našich babiček
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: vepřová plec svíčková z halali z vepřové kýty vepřová plec recepty vepřová plec recept veprové maso na halali svíčková z vepřového masa s halali svíčková z vepřového masa a halalí recepty vepřová plec halali recept maso na halali recept vepřová plec halalí recepty recepty s halali plec recept recepty z vepřové plece recepty z halali vepřové maso s halali veprova svickova z halali hovězí na halali vepřová svíčková s halali
Suroviny: plec vepřová, sůl, pepř mletý, olej, halali, bobkový list, koření nové koření, voda, smetana zakysaná, mléko, máslo, cukr, mouka hladká
Vepřová plec na halali
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRxN
32 názorů