Kefírové anglické bagety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 129 kJ / 3 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,00 g |
Tuky | 71,32 g |
Vláknina | 29,86 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 6,58 g |
Sůl | 16,40 g |
Sacharidy | 615,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to těsto velice příjemné na omak, určitě by se z něj daly upéct i rohlíky, veka nebo cokoliv jiného....a nádherně voní.
Hotové bagety jsou dobré a syté.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2010 16:48
Jsou dobré, ale ještě jsem nenašla recept, který by by nám doma chutnal, víc než kupované! Prostě pořád něco tomu chybí.
28. 2. 2010 15:27
+ bodík
28. 2. 2010 15:15
Chci se k tomuto receptu zeptat, jakou roli v něm hraje kefír. Co když kefír nedám, dá se něčím nahradit a co to potom s rohlíky po upečení "udělá"?
10. 1. 2010 23:00
Jani,gramaz vsech surovin muzes o ctvrtinu nebo i polovinu snizit. To uz utahne kazda pecka
10. 1. 2010 22:18
Vypadaji skvele jenom jsem jeste nedavala do pekarny takove mnozstvi mouky neni to na urcity druh pekarny? diky za odpoved
20. 8. 2009 11:37
Ty mě k tomu pečení přinutíš Vypadá to fakt super Máš boda
26. 6. 2009 14:23
dnes jsem je pekla. ale anglickou a sýr jsem dala dovnitř rohlíku (sýr jsem jakoby zabalila do anglické a to jako klasické plněné rohlíky zabalila) a byla to dokonalost. vážně jsou moc dobré, vláčné a i můj manžel s dcerou se ráno u snídaně dohadovali, kdo sní ten poslední kousek. dávám bodík
25. 1. 2009 20:21
Dnes jsem je dělala přesně dle receptu- jen z poloviční dávky a naprosto dokonalé...křupavé...no božííí...fakt Děkuji za skvělý recept
17. 1. 2009 14:53
Žížalo, taky čekám na foto
16. 1. 2009 15:01
Źížalko, to je dobře, žes to vyzkoušela i s jinou moukou, taky tu bílou nemusíme. A upeču to v troubě, tak jsem zvědavá
16. 1. 2009 14:46
Žížalko, kde je fotka, já jsem teď na recepty, fotky a recenze k DP dost natěšená
16. 1. 2009 13:16
Jsou fakt výborné, až budu mít chvilku, přidám foto. Nemám ráda jen bílou mouku, takže polovinu množství jsem dala celozrnnou a chlebovou. Pekla jsem s kastrůlkem vody v troubě, aby nebyla moc tvrdá kůrka a byly SUPER, rodina si mlaskala.
10. 1. 2009 20:58
Děkuji za rady a vyzkouším a dám vědět. Dík Marta
10. 1. 2009 09:01
Marti, kefír dávám normálně studený a jestli myslíte kvásek z droždí (tekutina, cukr, droždí).....tak v pekárně ho netřeba, tam se dají suroviny v pořadí - tekutiny,sypké - a nemusíte se starat, vytáhnete teplé nakynuté těsto.
Ale jestli to chcete dělat bez pekárny, udělala bych kvásek z těch 100ml vody (teď bych ale ohřála...), trochy cukru a droždí a toto pak zapracovala s ostatníma surovinama.
Ale jestli to chcete dělat bez pekárny, udělala bych kvásek z těch 100ml vody (teď bych ale ohřála...), trochy cukru a droždí a toto pak zapracovala s ostatníma surovinama.
9. 1. 2009 15:46
Jenom mě zajímá ten kefír vlažný ,nebo studený a patří tam klasický kvásek.díkes Marta
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 13 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 20 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 21 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 22 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 6 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 6 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 9 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 9 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 11 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 11 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 11 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kinder pingui vypadá i chutná famózně. Jednoduchý postup ukážeme ve videonávodu
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Další recepty
Tématické fráze: kefírové rohlíky pekárny chleba recenze anglický rohlík rohlíky z kefíru bageta recept anglické rohlíky z domácí pekárny bagety recept anglické rohlíky domácí bageta anglicke rohliky recept domaci anglicky rohlik recept na bagetu domácí pekárny recenze recept na anglické rohlíky recept bageta domácí kefír bagety v domácí pekárně domácí pekárna anglické rohlíky anglicky rohlik recept bagety z domácí pekárny
Suroviny: kefír, voda, sádlo, sůl, kmín drcený, česnek sušený, mouka hladká, cukr, droždí, vejce, slanina anglická, sýr strouhaný
Kefírové anglické bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkA3
56 názorů