Bylinkoví vrabci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 686 kJ / 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,08 g |
Tuky | 23,64 g |
Vláknina | 14,55 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 42,52 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to upravený recept Petra Stupky, ten pivem nepodléval, ale mě se zdál výpek díky jogurtu dost kyselý a pivo to velmi vylepšilo :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2013 12:06
Ivana79:Ivanko já děkuju za fotky a hlavně za uvaření pokrmu. Děkuju
11. 9. 2013 17:44
Andrejka,veľká vďaka za tento skvelý recept To čierne pivo som nakoniec vynechala a upiekla som s mäsom aj jablká Moc nám chutilo,z byliniek som použila šalviu,petržlen a oregano a k jogurtu som pridala trošku horčice a citrón.šťavy Bodujem
22. 5. 2013 08:20
Tento skvost mi unikl Andri, jako vždy
IUCI: Není nad jídlo takto "normální"
IUCI: Není nad jídlo takto "normální"
21. 5. 2013 12:16
Také mám ráda"normální"jídlo,které se dá připravit z dostupných surovin za přijatelnou cenu
Andri,podařená dobrota
Andri,podařená dobrota
21. 5. 2013 09:04
Pámbu zaplať za takovýhle "normální" recepty
21. 5. 2013 08:42
IUCI: Ja osobne takova "normalni" jidla zboznuji a vitam.
21. 5. 2013 08:35
K autorovi/-ce/lUCI (neregistrovaný/á):
Doporučuji Vám udělat si plněná komáří stehýnka s hadími jikrami
Jinak pro Andreu:
Jídlo vypadá výborně,zajímavý nápad,vyzkouším
Doporučuji Vám udělat si plněná komáří stehýnka s hadími jikrami
Jinak pro Andreu:
Jídlo vypadá výborně,zajímavý nápad,vyzkouším
20. 5. 2013 22:50
Tak tohle je úplně normální jídlo, nic moc to tentokráte není, bývají tu zajímavější jídla
20. 5. 2013 21:44
Bylinky se v žádném dobrém jídle neztratí,na naopak,dají tomu správný šmak A safra,ono se mě to rýmuje
20. 5. 2013 17:48
Opravdu dobrý recept, vše, co je psáno tam určitě patří, takže paní Andrejko, posílám
20. 5. 2013 16:40
... "čimčarara", krásná "vrabčákovská" dobrota
20. 5. 2013 16:06
Tož to bych taky ochutnala - ukládám + 3
Mátu už cpu pomalu i do karbanátků a svíčkové, je to mrška rozpínavá
Mátu už cpu pomalu i do karbanátků a svíčkové, je to mrška rozpínavá
20. 5. 2013 16:05
Krasni "brabcaci"!! S tim jogurtem dobra vychytavka. Mozna, ze misto kminu, by sel i rozmaryn (jen decentne). Moc hezky recept.
20. 5. 2013 16:03
Dobrota velikánská, já když peču maso, tak jedině vrabce. Tuto alternativu určitě vyzkouším Andrejko. Krásně nafoceno a naservírováno
20. 5. 2013 15:32
Jééé supééér, Danielko a sem by šla i máta a meduňka, teda málo, ale šla by
Moje bylinková krevní skupina
Andrejko, jméno jsem si nespletla, Danka si stěžuje, že neví, co s mátou
Moje bylinková krevní skupina
Andrejko, jméno jsem si nespletla, Danka si stěžuje, že neví, co s mátou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno před 52 minutami
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno před 1 hodinou
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno před 4 hodinami
Škvarkové bulky
Přidáno před 4 hodinami
Jednoduchá pomazánka z tvarůžků
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dvojctihodné koláčky
Modraska uvařila před 40 minutami
Medová kachna
ZdeLena uvařila před 56 minutami
Uzená zeleninová polévka
Gregusa uvařila před 4 hodinami
Těsto na pizzu
Pandyss uvařil před 5 hodinami
Vepřové kousky na kmíně
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Kuřecí po debrecínsku
Mish_Ellie uvařila před 7 hodinami
Francouzské palačinky
Christine uvařila před 7 hodinami
Kuře "bábovka"
MilanJ uvařila před 8 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jahodová klevela jako od babičky: Na vynikající alternativu zavařeniny stačí jen dvě ingredience a skvěle ochutí lívance
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: pomalu pečení vrabci vrabci recept bylinkový vrabec bucek peceny na pivu podle petra stupky vepřová kýta podle stupky moravský vrabec šalvěj pomalu pečení brabci pečený vepřový vrabec pomalu pečený vepřový vrabec vrabci jídlo zapecený vrabci bůček podle stupky pečení vrabci pečený bůček podle stupky pečený bůček stupka pomalu pečený moravský vrabec moravsky vrabec pomalu pečený petr stupka zapečená bramborová kaše vrabčí polévka recept pomalu pečený vrabec
Suroviny: plec vepřová, petrželka, tymián, šalvěj, libeček, česnek, cibule, jogurt bílý, kmín drcený, pivo černé, sůl, pepř
Bylinkoví vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pol2
15 názorů