Drůbeží kousky ve vinné hořčici
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 740 kJ / 1 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,90 g |
Tuky | 90,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,84 g |
Sacharidy | 9,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 6. 2013 14:49
spagetka: díky, ta je z těch, co jsem vyzkoušela, nejlepší
1. 6. 2013 14:46
maris: Maru, do fotek přidávám tu hořčici, před chvílí jsem ji koupila v Albertu, je to značka Bornier, já se chtěla přesvědčit, že si to pamatuju, abych tě neblamovala. Dělají ji ve více gramážích a je skvělá, i když přiznávám, že není úplně levná. Teď měli jen 210 g za 46,90, v Albertu je mezi hořčicemi samozřejmě , kupuju raději tu menší, 100g, ale ta je fakt málo kdy aspoň u nás.
1. 6. 2013 14:43
Jikotka: Udělalas mi radost, děkuju
1. 6. 2013 14:06
Ladi,musím pochválit,pochutnali jsme si ,jenom jsem dala jiné bylinky(bazalku,tymián,rozmarýn a petrželku),jiné bohužel na balkoně nejsou ,dávám fotku,ale je nějaká na nic,co nadělám...
1. 6. 2013 13:04
1974andrea:Andrej, né nechutná, nevoní, to je rozdíl, a tady se mi šiknul přímo, ovšem je fáákt, že čerstvě namleté kuličky jsou jaksi pro mě mňamkovější
maris: jdu do Alberta a hned mrknu na tu značku té hořčice, stejně si ji musím koupit
maris: jdu do Alberta a hned mrknu na tu značku té hořčice, stejně si ji musím koupit
1. 6. 2013 13:01
Ladi, nepsala jsi už 100x, že ti čerstvý koriandr nechutná? Taky bych tam asi dala o nějakou tu bylinku méně, ale libeček by mi v tom vyhovoval
1. 6. 2013 10:02
špagi, jakou značku hořčice používáš ? Já těm hrubozrnným nějak nemůžu přijít na chuť a když ji použiju, tak jen v množství menším než malém
1. 6. 2013 09:12
Děkuju vám moc, do dneška se nomáčka parádně rozležela a je výborná.
Malinko jsem upravila suroviny - byl mi divný ten kelímek, proč se vám to zdá moc a já trubka si až dnes uvědomila, že jsem měla malou sklínku té hořčice
senky: Jani, taky to je oběd včera pro 3 lidi a dnes pro 4, ty bylinky se tam opravdu nemlátěj, naopak se doplňujou, stačí jen malinko
Malinko jsem upravila suroviny - byl mi divný ten kelímek, proč se vám to zdá moc a já trubka si až dnes uvědomila, že jsem měla malou sklínku té hořčice
senky: Jani, taky to je oběd včera pro 3 lidi a dnes pro 4, ty bylinky se tam opravdu nemlátěj, naopak se doplňujou, stačí jen malinko
1. 6. 2013 08:43
To je porce pro chlapa hořčicové marinády taky ráda používám jen bych musela vybrat jenom jednu bylinku, všechny dohromady by na mě bylo moc chutí najednou
31. 5. 2013 23:29
Libeček nemusí být?? Neblázni!, to jediné mám. Saturejku nemám a kde ji vzít, že jo, koriandr nemám, sakra práce s tím. Ale moc ráda bych ochutnala
31. 5. 2013 22:59
Pěkné, Ladi, mám ještě líčka a říkám si, že by to nebylo marné, to zkusit podobně
31. 5. 2013 19:33
spagetka:Ladi, to se ti vážně povedlo, vypadá to žravě a že to bude dobrota je více než jasné a k tomu všemu krůtí milujeme Máš 9.bod
31. 5. 2013 19:29
S hořčicí při vaření kamarádím ráda, ale takové množství jsem jí nikdy nedávala. Škoda, že jsem včera celé farmářské kuře zpracovala, hned bych to prubla. Tomuto posílám 8. bodíka
31. 5. 2013 19:21
Vidím to na prádní a pikantní dobrotu
Rebi,víš,že mě napadlo to samé,jestli té hořčice není mocJá ji dávám do marinád jen pár lžic.Ale Špagi to odsouhlasila,že je to ok,tak jí věřím
Rebi,víš,že mě napadlo to samé,jestli té hořčice není mocJá ji dávám do marinád jen pár lžic.Ale Špagi to odsouhlasila,že je to ok,tak jí věřím
31. 5. 2013 17:52
Hmmm,tak tuhle mňamku udělám zítra z krůtího...původně měly být špízy, ale tomuto se nedá odolat!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 17 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 32 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: drůbeží kousky vařená drůbež recepty vařené drůbky recept kachní drůbky vařené drůbeží kousky recepty drubeží plátky na hořčici drůbeží masíčka kousky masa na hořčici
Suroviny: maso drůbeží, celozrnná hořčice, víno červené suché, koriandr čerstvý, saturejka, bazalka čerstvá, libeček, sůl, pepř bílý, slanina anglická, ceres soft
Drůbeží kousky ve vinné hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx6V
20 názorů