Hejk s přelivem z cibule, česneku a tymiánu
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 787 kJ / 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,12 g |
Tuky | 31,40 g |
Vláknina | 7,12 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 435 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 16,69 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 7. 2013 21:12
10. 7. 2013 18:59
10. 7. 2013 18:34
10. 7. 2013 17:51
10. 7. 2013 17:34
10. 7. 2013 15:02
10. 7. 2013 13:06
10. 7. 2013 13:03
10. 7. 2013 10:22
10. 7. 2013 09:30
10. 7. 2013 09:09
9. 7. 2013 22:42
9. 7. 2013 20:30
9. 7. 2013 20:25
9. 7. 2013 20:18
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Co je nezbytné přidat do velikonoční hlavičky? Jaké maso a bylinky na nádivku použít, aby skvěle chutnala
Hermelín v kuchyni 7x jinak. Nemusí zůstat jen u grilovaného či nakládaného. Jsou i další speciality
Další recepty
Tématické fráze: hejk hejk recept hejk na másle hejk recepty hejk na panvi hejk filety recepty hejk ryba hejk recepty ryba hejk mořská štika hejk - recepty hejk mořský recept na hejka hejk filet recepty mořská štika hejk recepty mořská štika hejk recept příprava ryby hejk hejk filety recept hejk příprava ryba na česneku cibule víno tymián jak péct hejka
Suroviny: hejk, olej olivový, máslo, sůl, pepř, kmín drcený, šťáva citronová, cibule, česnek, mouka hladká, víno bílé, voda, sůl, tymián čerstvý, máslo
Hejk s přelivem z cibule, česneku a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyQr
20 názorů