Kotleta na bazalce a rajčatech
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 569 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,96 g |
Tuky | 2,74 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 96 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 19,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pomalý hrnec - vaření v něm dodá jídlu opravdu silnou chuť a hlavně je to skoro bez starostí a bez nebezpečí připálení či přetečení atd. Snad jen ta doba přípravy, se kterou se nemohu zatím srovnat :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 1. 2014 22:13
spagetka:diky spagi...my jsme 3 a fakt kolem nej brousim a furt to oddaluju....ale citim,ze nam muze dost usnadnit situace...jak uz jsem psala...varim sice rada,ale stat u plotny 1-2 hodiny opravdu nemusim pokazde...toto by dost vyresilo...zatim co bych se venovala klukum,by se pomalu varilo...
24. 1. 2014 22:09
Colombo65:jo pod poklickou urcite....ale na sporaku nebo v troube?
24. 1. 2014 22:03
Reny2:Reny, mám ho přesně 10 dní. Už jsem v něm dělala 2 jídla, dnes pomalím vývárek. Můžu říci jediné - DOPORUČUJU. Jsme jen 2, nelituju
24. 1. 2014 22:02
Reny2:
.... určitě pod pokličkou - kotleta je suchá
.... určitě pod pokličkou - kotleta je suchá
24. 1. 2014 21:59
prohlizim recepty varene v pomalem hrnci.....uz asi rok a pul po nem pokukuju a silne premyslim,zda jej koupit...
Laka mne hlavne to,ze s detma obcas potrebuju vybehnout nekam ven a pak nestiham obed nebo veceri...toto by nas problem vyresilo...uz rano to nahazet do PM a kdyz se vratime treba z bazenu,tak jen nabrat a bastit...zatim porad vyckavam a cekam na ten spravny popud,abych se konecne odhodlala....tento recept bych ale rada vyzkousela uz ted,vypada bajecne a chutne....jen se nemuzu rozhodnout,zda to varit na mirnem teple pod poklickou,nebo to soupnout do trouby....poradite?
Laka mne hlavne to,ze s detma obcas potrebuju vybehnout nekam ven a pak nestiham obed nebo veceri...toto by nas problem vyresilo...uz rano to nahazet do PM a kdyz se vratime treba z bazenu,tak jen nabrat a bastit...zatim porad vyckavam a cekam na ten spravny popud,abych se konecne odhodlala....tento recept bych ale rada vyzkousela uz ted,vypada bajecne a chutne....jen se nemuzu rozhodnout,zda to varit na mirnem teple pod poklickou,nebo to soupnout do trouby....poradite?
28. 7. 2013 15:08
krásné foto, hezky nakombinované ingredience
27. 7. 2013 10:33
Já se skoro lekla té bazalky, jak tu na mě vybafla .Jinak jak prosté a vše, co je prosté,je prostě dobré
27. 7. 2013 09:46
Otíku, co se týče PH zcela se s tebou ztotožňuji. Já jsem hodně dlouho váhala, než jsem si ho pořídila, jsme dvá a teď u nás jede dost často-je to úplně něco chuťově jiného a báječného. Přeswvědčila mě o koupi naše Topačka a jsem jí vděčná. Za kotletky máš 4.boda
27. 7. 2013 08:05
Souhlasím, maso z pomalého hrnce má naprosto jinou chuť než z trouby. Omajda má krásná barvu a s opečenými bramborami to nemá chybu
27. 7. 2013 07:15
Parádní kotletky+2
26. 7. 2013 16:27
Teda to je krása + 1 bod.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: vepřová kotleta na rajčatech pečená kotleta na rajčatech kotleta rajčata maso na rajčatech a bazalce kotlety s rajčat kotlety na rajčatech a zelenině kotleta s bazalka bazalka recepty kotleta recepty pro pomalý hrnec kotlety rajčata kuřecí plátky na bazalce a petrželce kotleta s rajčaty pečená kotleta s rajčaty kotlety s bazalkou kotlety s s rajčaty kotleta na rajčata kotlety na zelenině v v pomalém hrnci kuřecí kotlety na rajčetech králík na rajčatech s bazalkou kotletky na rajcatech
Suroviny: kotleta vepřová, celer, bazalka čerstvá, mrkev, petržel, cibule, rajče loupané, vývar masový, sůl, pepř, jíška máslová
Kotleta na bazalce a rajčatech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXKk
11 názorů