Králík z Provence
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2010 12:23
Právě recepr kuchtím a vyadá oprvdu dobře, jediné, co mi tady trošku chybí, tak je to, jak dlouho se maso peče a kolik vína tam mám dát. Jinak doufám, že se dílo podaří a bude všem chutnat.
14. 11. 2009 14:15
Bylo to skvělé
11. 9. 2009 08:09
Bodík
11. 8. 2009 21:59
bez komentare
23. 3. 2009 16:39
Bazalko, jsem ráda, že chutnalo, pečená cibule je výborná, dobrý nápad.
23. 3. 2009 16:38
Jo a bodík jsem taky přidala !
23. 3. 2009 16:24
Králík byl výborný. Měla jsem jen stehna, ne hřbet a neměla tak dlouhou slaninu na omotání, tak tam byly jen kousky. Přidala jsem rozmarýn a půlky cibulí. Pečená byla skvělá. Díky za recept.
20. 1. 2009 13:30
Mám docela často toto chutné králičí masíčko, určitě recept vyzkouším ať má rodinka zase změnu.
14. 1. 2009 13:07
Jsem ráda, že se vám recept líbí. Králíka nemáme moc často, jen když se mi podaří sehnat domácího, tak si ho potom snažíme vychutnat
zdenička00 -
zdenička00 -
13. 1. 2009 18:32
Papriko,"karlík " říkáme pracovně mému zatím nenarozenému vnoučkovi.A ty už víš,jak dopadne.Chudák!
13. 1. 2009 14:20
Jeden krásný králičí hřbet mám v mrazáku, takže je to jasné. Už jen podle popisu si umím představit tu chuť a jednička Tě, Maris, rozhodně nemine.
13. 1. 2009 13:51
Vypadá to opravdu luxusně
13. 1. 2009 12:46
Téda, Maruško, to je krása...tohle ani na první pohled jako králík nevypadá, to by mohlo projít
13. 1. 2009 12:32
Náááádhera a slinné žlázy mají opět pohotovost. Luxusní úprava. Mám v oblíbených. Až bude karlík, už vím jak dopadne. Dávám 1* už předem
13. 1. 2009 11:45
kriste a pane....tak toto je uzas, uzas, uzas...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový tmavý pšenično-žitný chléb
Přidáno před 17 minutami
Tvarohové knedlíčky s meruňkami obalené v oříšcích
Přidáno před 2 hodinami
Domácí králík na slanině, kedlubnové zelí a domácí knedlíky
Přidáno před 11 hodinami
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 15 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pohankové bramboráky
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Masové kuličky v rýži
Pochobradska uvařila před 2 hodinami
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 11 hodinami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 11 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 12 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 12 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 12 hodinami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 13 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 13 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Jahodový koláč s pudinkem a šlehačkou: Šťavnatý a nadýchaný dezert je třeba pořádně vychladit a krájet horkým nožem
Špikování králíka a jiného masa je snadné a rychlé. Video vám ukáže správný postup
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho se peče kralík porcování králíka recept na králíka jak porcovat králíka jak dlouho pečeme králíka králík recepty jak naporcovat králíka jak se porcuje králík králičí hřbet recept jak se dlouho peče králík jak se peče králík recepty z králíka králík skvělé recepty králík po provensálsku králík porcování králičí hřbet recepty králík králík recept jak dlouho pect kralika kralik z provance
Suroviny: králík, hořčice, koření provensálské, víno bílé, slanina, cibulka jarní, sůl, pepř bílý, olej olivový, máslo
Králík z Provence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yZv
32 názorů