Bruschetta(rohlík) s kaki a mozzarellou
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 121 kJ / 746 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,40 g |
Tuky | 21,98 g |
Vláknina | 6,45 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 3,54 g |
Sacharidy | 88,39 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mám ještě pár kusů výborného kaki a bylo mě líto ho neustále konzumovat jen tak:-) Tak jsem brouzdala po netu a natrefila na zajímavý recept na stránkách Chuť a styl.cz.
Recept jsem si chuťově i časově upravila a pochutnali jsme si.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 12. 2013 17:28
Elizabeth89:
senky:
senky:
28. 11. 2013 20:43
inspirativní
28. 11. 2013 15:56
Jedno kaki čeká na ochutnání
28. 11. 2013 15:33
Děkuji za hezké komentáře i hodnocení
Jen se chci zmínit ohledně Mozzarelly.Já ji moc nepoužívám,příjde mi takové"plané"chutiManžel se v obchodě přehmátl a místo obyčejné koupil light.Možná proto naskákaly při pečení na některých kousíčcích ty tmavší puchýřkyAle hořké to nebylo
Jen se chci zmínit ohledně Mozzarelly.Já ji moc nepoužívám,příjde mi takové"plané"chutiManžel se v obchodě přehmátl a místo obyčejné koupil light.Možná proto naskákaly při pečení na některých kousíčcích ty tmavší puchýřkyAle hořké to nebylo
28. 11. 2013 15:08
SUPER RECEPT!!! SUPER MŇAMKA!!!!!
27. 11. 2013 21:50
DOBRŮTKA
27. 11. 2013 21:04
Veľmi pekné použitie kaki, ja ho mám veľmi rada a tebe sa to Anička podarilo, na fotke to vyzerá úžasne
27. 11. 2013 20:34
I u nás se jí kaki jen tak máme jí rádi, ale takto ji upravit mě nenapadlomusí to být dobrota
27. 11. 2013 20:21
27. 11. 2013 20:05
Ani, kaki miluji, jím ho jen tak samotné, tento recept se mi náramně líbí
27. 11. 2013 19:23
To bude dobroučké
27. 11. 2013 19:08
Drahuško, to bude príma bašta. Nádhera
27. 11. 2013 19:08
Aničko vypadá to moc lákavě.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 47 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Březnové pranostiky: Co nám říká lidová moudrost o počasí v březnu
Brynza je pokladem slovenské kuchyně. Víte, která jídla s ní jsou nejlepší?
Další recepty
Tématické fráze: bruschetta s mozzarelou jak upravit kaki příprava kaki mozzarella recepty kaki s mozarelou kaki s mozzarelou recepty s kaki recept na obyčejný rohlík upravit kaki kaki recepty z kaki kuřecí roláda s mocarela susenymi rajcaty bruscetta recept sušené kaki předkrmy s mozzarelou bruschetta s mossarelou buchta s kaki recepty s mozarellou kaki recepty recept bruschetta s mocarelou
Suroviny: rohlík, sýr mozzarella, kaki, omáčka chilli sladká, chilli paprika čerstvá, česnek sušený, máslo
Bruschetta(rohlík) s kaki a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0pVL
13 názorů