Blesková tortillová "pizza"
Recept ještě nebyl hodnocenJste milovníky bohatě obložené pizzy, a snažíte se omezit příjem sacharidů? Pak je tento recept pro vás jako stvořený. Množství sacharidů v "tortillové pizze" je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 056 kJ / 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,00 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 4,40 g |
–– mononenasycené | 4,00 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 3,33 g |
– cukry | 3,33 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Jste milovníky bohatě obložené pizzy, a snažíte se omezit příjem sacharidů? Pak je tento recept pro vás jako stvořený. Množství sacharidů v "tortillové pizze" je…
Než začneme nakládat svoje oblíbené suroviny na pizzu, je potřeba ji potřít nějakým základem. Jednak kvůli chuti, jednak proto, aby obložení na pizze drželo. Většinou se…
Řapíkatý celer je výborná zelenina plná vitamínů. Připravte si z něj výbornou, lehkou večeři. Stačí celer uvařit, smíchat s cherry rajčátky a bazalkou, zasypat dvěma…
Pizza už neodmyslitelně patří do našeho jídelníčku. Těžko říci, která je nejlepší, každý si chválí svůj originální a vyzkoušený recept. Je skvělé, že kdykoliv můžete…
Lilek omyjeme, rozkrojíme na dvě půlky, vydlabeme dužinu (zanecháme od okraje asi 1 cm), osolíme, opepříme, potřeme olejem a dáme péct do trouby na 15 minut na 200…
Pokud máte přebytečná rajčata a máte chuť na něco opravdu rychlého a osvěžujícího, tento obložený talíř je pro Vás ideální volbou. U přípravy strávíte jen pár minut a…
Hledáte nápad na rychlou, jednoduchou a chutnou svačinku nebo večeři? Tortillové chuťovky zasytí, jsou připravené během pár minut a každý si do nich dá to, co má…
Víte, že vaši přátelé nebo rodina jsou milovníci pizzy? Připravte jim tedy lahodně ozdobené mini pizzy. Není to nic těžkého a kreativitě ve zdobení se rozhodně meze…
Na křupavou a propečenou pizzu nemusíte jen do pizzerií. S tímto receptem si ji můžete jednoduše připravit i u vás doma. S těstem nám může pomoci domácí pekárna, my jej…
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Opatrně přes fólii naklepeme, osolíme, okořeníme. Na každý plátek masa dáme šunku, kousek Mozzarelly, kousek sušeného…
Zdraví prospěšný špenát zařazujeme do svého jídelníčku často. Zkuste ho spojit s vejci a jemnou mozzarellou a usmažte výborné placky! U tohoto receptu oceníte jeho…
Lilek oloupeme, nakrájíme na plátky, osolíme a necháme vypotit. Mezi tím si na oleji zpěníme cibulku a zprudka osmahneme mleté maso, osolíme, opepříme, podlijeme troškou…
Do slaného koláče spotřebujeme i starší, přerostlé plody cuket. Koláč voní anglickou slaninou, česnekem a sýrem, ale můžeme do něj přidat podle chuti to, co máme zrovna…
Jednoduchá a rychlá večeře z cuket je ochucená česnekem, chilli a oreganem. Cuketová kolečka rozložíme, okořeníme a ke konci pečení na ně rozmístíme sýr. Cukety na…
Chléb ve vajíčku je oblíbenou večeří. Náš recept se hodí, když chceme vynechat smažení a přípravu ještě urychlit. Rodinu příjemně překvapíme, když nachystáme pokrm…
Pizza je rychlé a velmi variabilní jídlo. Dají se díky ní zužitkovat zbytkové lednicové zásoby a přitom výsledek vypadá lákavě a přímo vyzývá k zakousnutí. Jogurtová…
Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme.Rajčata a mozzarellu nakrájíme na plátky.Do každého prsa uděláme cca 6 zářezů, ale maso neprořízneme až dolů.Vytvořené …
Kuřecí prsa nařízneme, abychom udělali "kapsu", osolíme, opepříme zvenku i zevnitř. V hlubší misce smícháme 2 lžíce oleje s kořením, do něj namočíme na silnější kolečka …
Panenka je část vepřového masa, která je jemná, méně tučná a v kuchyni velmi oblíbená. Připravte podle tohoto receptu slavnostní oběd inspirovaný středomořskými chutěmi…
V míse důkladně promícháme všechny suroviny na karbanátky a pokud je čas, necháme uležet (nejlépe do druhého dne).Poté masovou směs rozdělíme na 11 dílků (dobře to jde…
Rajčata, mozzarella a bazalka, to jsou barvy, vůně a chuť Itálie. Jen při pohledu na takto upravený talíř se vám vrátí vzpomínky na dovolenou ve Středomoří. A zajisté to…
Máte chuť na slaný koláč podobný pizze a máte doma listové těsto? Máte z poloviny vyhráno. Těsto rozbalte na plech, uvařte chutnou omáčku, kterou těsto potřete. Pak…
Při oslavách příchodu Nového roku, nebo jakýchkoliv jiných slavnostních příležitostech, nesmí chybět bohaté občerstvení a několik druhů jednohubek. Inspirujte se v tomto…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Chléb a pivo byly základními potravinami starověkého Egypta. Do hrobek zemřelým se dávalo tisíc bochníků a pivo popíjely i děti
10 nápadů na skromné, ale skvělé večeře z těstovin: Zvládnete je připravit do 30 minut!
8 kroků k dokonale křupavé francouzské bagetě: Důležitý je druh mouky i správně rozehřátá a napařená trouba