Marocké citronové kuře
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 397 kJ / 812 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,57 g |
Tuky | 32,80 g |
Vláknina | 44,64 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 12,09 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 100,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
ZDROJ: varecha.pravda.sk/videorecepty/citronove-pe...
Jako příloha se hodí bramborová kaše, rýže, hranolky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 8. 2021 21:24
Anamor: Hranolky se v Maroku dělají jen pro turisty a pro Maročany, kteří žijí v Evropě a do Maroka přijeli na návštěvu. Ani brambory či bramborová kaše není jako příloha obvyklá. Nejčastěji se používá kuskus, rýže nebo nějaký druh pečiva, např. khobz.
21. 4. 2016 07:20
Kde je to kuře hlavní surovina a chybí Tady se asi něco popletlo
17. 5. 2014 09:52
Nejlepší je použít nakládané citrony.
22. 1. 2014 12:03
S kuřetem jsem měla úspěch :D.Bylo to opravdu výborné.
5. 1. 2014 14:44
Recept vůbec nevypadá zle, ale kde je foto hotového pokrmu? Ahá, ta druhá fotka ne? Dala jsem ji jako hlavní
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 49 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Marokánky, sladké placičky arabského původu: Pojďte si je s námi upéct
Další recepty
Tématické fráze: citrónové kuře marocké kuře na citronech marocké nakládané citrony marocké recepty marocke kure citronové kuře recept kuře s kurkumou a citrony jak pouzit nakladany citron marocke kure s citronovym marocké recepty s bulgurem recept kuřecí s citronem a zázvorem kuře s citronem a kurkumou kuře na marocký způsob marinada na kure v celku maroke citronove kure marocké kuře s rýží kuře na citronech na marocký způsob jak na marocké nakládané citrony nej . recept kuře na citronu se zázvorem kure nakladané citrony
Suroviny: olej olivový, máslo, sůl, pepř citronový, cibule, česnek, petrželka, citron, šafrán, zázvor
Marocké citronové kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKB1
5 názorů