Řezy tří barev ( světlé s citronovou kůrou, makové a kakaové )
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 21 925 kJ / 5 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,86 g |
Tuky | 279,29 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 2,06 g |
Sodík | 701 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 556,28 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 2. 2014 19:22
vypadá skvěle zřejmně budei dobrý vyskouším
9. 2. 2014 17:16
Michaela Medkova: Míšo,máš je moc krásné, wow krása, dám ji hned jako druhou fotečku, díky mooooc
9. 2. 2014 16:55
Dnes jsem pekla, řezy jsou moc dobré. Dávám mezi oblíbené a posílám bodíčka. Dovoluji si přidat i foto. Děkuji za recept
8. 2. 2014 20:29
Díky Ivanko
8. 2. 2014 20:18
jarka skrobakova: Jaruško, vlévám tady jen olej, mléko nedávám, pak dělám ještě moučník : "Šalamoun" a tam dávám hrnek vody, to pak se spojí máslo, cukr, kakao a voda a to se zahřívá, nevaří a pak se přidává rum, vejce další, toto je trochu jiná buchta
8. 2. 2014 20:13
Řezy vypadají krásně Ivi, jen se chci zeptat mléko tam nepřidáváš?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 14 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 29 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Říjnové pranostiky: Ať je teplo nebo chladno, můžeme čerpat ze zkušeností našich předků
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
V římském hrnci skvěle upečete maso, brambory i zeleninu bez tuku. Poradíme, jak s ním zacházet
Další recepty
Tématické fráze: buchta s citronovou kůrou řezy tří barev světlý řez svělé řezy tri barevne řezy bramborove makove rezy moučník šalamoun makovy hřbet s citronovou polevou kakove rezy makový rez s mascarpone rezy ze svetleho těsta tri barevne řezy recept makový míša řezy rumove barevne rezy moučník ze tří těst makové řezy s citronem vyborny makovy rez světlé těsto řezy z tří druhu těst moučníky s citrónovou kůrou
Suroviny: mouka polohrubá, cukr třtinový, cukr vanilkový, vejce, olej, máslo, prášek do pečiva, kakao, mák mletý, rum, kůra citronová
Řezy tří barev ( světlé s citronovou kůrou, makové a kakaové )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0pj5
6 názorů