Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 111 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,99 g |
Tuky | 80,99 g |
Vláknina | 5,98 g |
Cholesterol | 185 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 97,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 6. 2016 18:50
20. 2. 2014 15:02
18. 2. 2014 19:07
paráda
18. 2. 2014 16:51
18. 2. 2014 16:23
18. 2. 2014 14:45
18. 2. 2014 14:12
18. 2. 2014 12:45
18. 2. 2014 12:33
http://www.toprecepty.cz/recept/30265-krenova-omac...
18. 2. 2014 08:09
17. 2. 2014 23:59
Krásná práce
17. 2. 2014 22:33
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 45 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: nejlepší uzený hovězí jazyk jak oloupat uzený jazyk hovězí jazyk se sójovou omáčkou loupani uzeneho jazyka jak dlouho varit uzeny hovezi jazyk jak loupat uzený jazyka omáčka na uzený jazyk uzený jazyk jak povařit uzený jazyk uzeny jazyk oloupat uzený jazyk doba vaření uzený jazyk, recept uzený jazyk top recepty doba varu hovězího uzeného jazyka recepty uzené mandlemi hovězí s mandlovou omackou uzeny hovezi jazyk loupání jak vařit uzený jazyk top uzený jazyk kdy oloupat uzený jazyk
Suroviny: jazyk hovězí uzený, smetana, máslo, mouka hladká, vývar masový, mandle, křen, cukr, šťáva citronová, sůl
Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y5gE
27 názorů