Hovězí roláda na hlívě ústřičné
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 133 kJ / 2 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,16 g |
Tuky | 162,42 g |
Vláknina | 18,07 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 23,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud vaříme v papiňáku a pod masem budeme mít hustější podklad(větší množství hříbků, nebo zeleniny)je lepší maso položit na nerezovou podložku, nebo nerezový pařák na ohřívání knedlíků. Tím zabráníme případnému přichycení masa ke dnu hrnce.
Maso můžeme také dusit v obyčejném kastrolu a průběžně doplňovat tekutinu, ale doba vaření se protáhne.
Odkaz na výrobu pestahttp://www.toprecepty.cz/recept/39140-pesto-z-pazi...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 5. 2014 20:06
19. 5. 2014 15:32
17. 5. 2014 20:20
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 sekundou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 23 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 38 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Další recepty
Tématické fráze: hovezi na hlive hovězí na hlívě ústřičné hovezi rolada recepty z masa hlíva ústřičná recepty hovězí maso s hlívou ústřičnou hovězí plátky s hlívou ústřičnou hovězí roláda s nádivkou hovezi platky na hlive hovězí roládka hovězí maso na hlive ustricne hlíva ústřičná ohřívání roláda z hovězího masa kuřecí roláda s hlívou ústřičnou recepty z hlívy ústřičné hovězí roláda s hlívou ústřičnou hovězi roláda recept hovězí a hlíva hovezi na hkive hovězí omáčka s hlívou ústřičnou
Suroviny: hovězí zadní, hlíva ústřičná, slanina anglická, hořčice, pažitka, olej, cibule, bujón, sůl, pepř mletý, voda
Hovězí roláda na hlívě ústřičné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KkQx
3 názory