Grilování zeleniny
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Syrová zelenina na grilu byla pro nás tvrdá a není tak chutná. Po této se jen zapráší.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 5. 2015 22:10
Kdyz griluji zeleninu, polozim ji na rost grilu, bez predvarovani a pouzivani tacku. Mrazenou zeleninu bych nikdy nedavala na gril, maximalne uvarila na pare, ci rychle oblansirovala ve vode. Naopak, treba cerstve lilky a cukety, predem nasolone a nechane alespon pul hodiny vypotit, lze po ugrilovani a naslednem vychlazeni velice dobre zamrazit, protoze obsahuji malo vody a po rozmrazeni jsou temer jako cerstve ugrilovane.
27. 5. 2015 20:52
Nechci nikomu vnucovat mou zkušenost, takto grilovanou zeleninu vyžadují naši mladí a že jich máme. Dokonce chutná i manželovi, který o zeleninu nestojí.Musí se to umět, přesně vychytat doby, to pečení je skutečně rychlé,Stačí 2 lžíce vody u čerstvé zeleniny, u mražené žádnou nedávám a zelenina do sebe pod poklicí nasákne vůni bylinek. Kouř z grilu také až tak zdravý není, takže zeleninu pouze zatáhne, opeče do křupava a lehce provoní. Nestihne ji vysušit. Určitě jste dobrá kuchařka, máte zájem !
27. 5. 2015 19:48
Já nechci nějak zpochybňovat recept, ale zeleninu z grilu jsem nikdy neměla tvrdou nebo málo chutnou. Musí se grilovat zvolna, aby stihla změknout tak akorát a dobře ji ochutit, např. bylinkami. Pak nemá chybu a jakékoliv předpékání a předváření je podle mne zbytečné
25. 5. 2015 13:37
Zelenina po takejto úprave je skutočne výborná, chrumkavá, v žiadnom prípade nie mäkká. Da som si baklažán, cuketu, špargľu, jarnú cibuľku a zemiaky. Výborné. Díky za recept.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 44 sekundami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 5 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 21 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 33 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 54 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jde se grilovat! Na delší párty u grilu počítejte se 400 g masa na dospělou osobu, hodí se i klobásky a nezapomeňte ani na vegetariány
Jak grilovat zeleninu? Příjemně odlehčí váš jídelníček. Podle našeho návodu si na ní pochutnáte
Zelenina během grilování získá na atraktivitě. Jak ji grilovat, abychom si vždy pochutnali
Další recepty
Tématické fráze: grilování zeleniny grilovaná zelenina z trouby grilovaná mražená zelenina zelenina do trouby zelenina z trouby mražená zelenina na grilování grilování zelenina grilovani mrkve grilovaná mražena zelenina recept mražená grilovaná zelenina grilovaná zelenina top recepty recepty na grilování grilování mražené zeleniny mrazena zelenina na gril recepty pro troubu grilování recepty grilovaná zelenina zelenina na gril grilovana zelenina mražená zelenina na grilu grilování mrkev
Suroviny: směs zeleninová, mrkev, paprika čerstvá červená, cuketa, celer, brambory
Grilování zeleniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77Jj
4 názory