Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Tradiční guláš z hovězí kližky a poctivé dávky cibule, který nepotřebuje zahustit moukou. Vyžaduje více času, ale odvděčí se plnou chutí a rozpadajícím se masem. S knedlíkem a pár kolečky syrové cibule patří mezi hospodskou klasiku.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 473 kJ / 1 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,78 g |
Tuky | 54,36 g |
Vláknina | 41,12 g |
Cholesterol | 281 mg |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 79,40 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 9. 2010 13:22
25. 2. 2010 22:27
25. 2. 2010 11:29
24. 2. 2010 23:38
18. 2. 2010 20:32
18. 2. 2010 15:11
18. 2. 2010 14:54
18. 2. 2010 10:39
10. 1. 2010 18:48
24. 12. 2009 12:10
24. 12. 2009 12:08
Mimochodem, máš v profilu překrásnou fotku - jsi modelka, že jo...?
24. 12. 2009 11:43
31. 10. 2009 19:56
26. 5. 2009 22:26
26. 5. 2009 22:18
Moje babí (kuchařka prošlá řadou jihočeských restaurací) vždy říkala: "Guláš nemá mít omáčku, ale ŠŤÁVU". I já jsem odpůrcem zahušťování guláše - čímkoli . I když jsem chlebovou strouhanku uvedla - ovlivněna načtenými zkušenostmi - nikdy jsem ji nepoužila .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 10 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 13 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 41 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 47 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dančí maso: Poradíme, jak ho zpracovat a na co se nevíce hodí
Pečený guláš z hovězích líček: Aby bylo maso jemné a šťavnaté, nesmí se příprava uspěchat a pomůže i jeden trik
Znáte perkelt? Maďarský příbuzný guláše vyžaduje spoustu papriky a cibule a nejlepší je připravený na sádle
Další recepty
Tématické fráze: guláš recept guláš hovězí guláš podle pohlreicha hověži gulaš hospodský hověží guláš hovězí gulaš recept vídeňský hovězí guláš hospodský guláš z vepřového masa recept gulas pravý hovězí guláš hospodský recept na guláš hospodský vepřový guláš hospodský hovězí guláš recept klasický hovězí guláš pravý hospodský vepřový guláš nejlepší pravý maďarský guláš hospodský vepřový guláš recept pravý hospodský hovězí guláš maďarský guláš hospodsky pravý český guláš
Suroviny: maso hovězí na guláš, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, česnek, protlak rajčatový, pepř mletý, sůl, majoránka, voda, cibule
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkQz
340 názorů