Pomerančová srdíčka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 17 799 kJ / 4 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,11 g |
Tuky | 225,65 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 494,69 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pomerančovou marmeládu, jak ji dělám já už léta, najdete tady:
www.toprecepty.cz/recept/58189-pomerancova-marmelada-neni-nahorkla/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2021 19:53
Eficka: Záleží na tom, jak je velký pomeranč. Kůry na toto množství těsta by měla být rovná lžíce. Upravím to v receptu, děkuji za upozornění.
18. 11. 2021 00:58
Dává se kůra z jednoho celého pomeranče?
Děkuji za odpověď.
Děkuji za odpověď.
10. 9. 2021 14:51
Janka 1: Díky, to mě těší
10. 9. 2021 13:52
Pekla jsem na loňské vánoce, moc chutnalo.
14. 12. 2014 06:55
Chechtik: Asi 120 kousků, záleží, jak je malá formička
13. 12. 2014 22:14
Kolik asi je cukroví z této dávky? děkuji
10. 12. 2014 20:28
Jsou krásné
30. 11. 2014 20:32
Krásné srdíčka+
29. 11. 2014 21:38
fb.lib: Františku, chystám se na marmeládu během týdne, nemám ji ještě nafocenou. Pak ji přidám Tu dánskou máte víceméně popsanou od nordica 11:41
29. 11. 2014 21:31
Ahoj,čtu tady recept dánský na pomerančovou marmeládu ,francouzský recept na výrobu pomerančový marmelády a proč ten recept není zde uveřejněný.Myslím že by tom udělalo radost více lidem né jenom mě.Díky
27. 11. 2014 20:48
Taky vyzkouším, pomerančovou marmeládu mám, tak ještě dostat chuť do práce
27. 11. 2014 17:07
Už se těším,až vyzkouším chuť pomeranče a čokolády prostě miluju marmeládu mám vlastní i koupenou,tak aspoň porovnám bodík udělen
27. 11. 2014 13:39
fb.lib: Jj, je to zase trochu jiná chuť
nordica: Aha, tak tenhle recept neznám. Já dělám marmeládu podle jednoho francouzského receptu, dává se hlavně čistá dužnina a méně kůry, aby marmeláda nebyla moc hořká, vyhovuje nám to lépe
nordica: Aha, tak tenhle recept neznám. Já dělám marmeládu podle jednoho francouzského receptu, dává se hlavně čistá dužnina a méně kůry, aby marmeláda nebyla moc hořká, vyhovuje nám to lépe
27. 11. 2014 12:41
Žížala - záleží na pomerančích, já dělám marmeládu podle originálního dánského receptu už asi 20 let. Jeden den nakrájím pomeranče a citron, zaliju příslušnou dávkou vody a nechám "macerovat" do příštího dne. Pak 30 min. vařím jen tak, potom přidám příslušné mnžoství cukru a trochu kys. citronové. A vařím a občas míchám. Výsledek je netekutá marmeláda s kousky kůry - je to tak dobré, že používám i jako vánoční dárky. Na výrobu samotné kandované kůry v čokoládě jsem si ještě netroufla.
27. 11. 2014 10:12
fb.lib:
To není kandovaná kůra
To není kandovaná kůra
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 22 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 6 minutami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 19 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 40 minutami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 1 hodinou
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 1 hodinou
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 2 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 3 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 13 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Pór a jeho pěstování: Oblíbená zelenina příjemné chuti je na péči nenáročná a dovede vylepšit mnoho jídel
Další recepty
Tématické fráze: pomerančové vánoční cukroví vánoční pomerančové cukroví cukroví s pomerančovou marmeládou vanocni cukrovi s pomerancovou marmeladou vánoční cukroví pomerancove srdíčko na fb vánoční cukroví srdíčka kandovaná pomerančová kůra recepty kandovaná pomerančová kůra pomerančové cukroví pomerančová marmeláda s kůrou marmeláda na slepování cukroví vanoční cukroví s pomerančem pomerančová marmeláda podle dánského receptu cukrovi pomerancovoumarmeladou vanocni cukrovi z pomerance pomeračove srdíčka srdíčka na fb hvezdicky citronovo pomerancove cukroví z pomerančové marmelády
Suroviny: mouka hladká, máslo, cukr moučkový, žloutek, kůra pomerančová, marmeláda pomerančová, poleva čokoládová
Pomerančová srdíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N2kL
26 názorů