Pikantní kapr od Dehtáře
Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 11 128 kJ / 2 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,00 g |
Tuky | 232,75 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 908 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 17,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Nejlepší recepty od Dony-pro ty, kteří se opět budou ptát na název :-D
Pro mne snad nejlepší kapr, jakého jsem upravovala.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2015 18:22
11. 11. 2015 14:40
17. 1. 2015 18:47
17. 1. 2015 14:48
6. 1. 2015 10:46
4. 1. 2015 23:46
4. 1. 2015 21:21
musím kapra zbaviť kože? My ju totiž máme radi, ryba má tú správnu rybaciu chuť.
A dá sa tento recept použiť aj pri pstruhovi?
Môj partenr je rybár=máme plnú mrazničku aj kaprov aj pstruhov+ iných druhov rýb a mne už dochádza fantázia, ako ich upraviť. A to mám Jihočeskou rybařskou kuchařku!
4. 1. 2015 17:37
4. 1. 2015 17:33
4. 1. 2015 16:23
4. 1. 2015 15:28
3. 1. 2015 14:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s domácí à la boloňskou směsí
Přidáno 6. 6. 2024 07:13
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno 5. 6. 2024 18:25
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno 5. 6. 2024 17:29
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno 5. 6. 2024 15:52
Právě bylo uvařeno:
Čočka s rýží
BronislavaP uvařila před 51 minutami
Tvarohový dezert z časopisu Blesk
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
ZdenkaKah uvařila před 2 hodinami
Veselé jednohubky
MajaFero uvařil před 2 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
MajaFero uvařila před 2 hodinami
Toustové lívance
Lucie8 uvařil před 3 hodinami
Punčové řezy II
Jarda97 uvařila před 4 hodinami
Rychlá falešná slepičí polévka z mrkve
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
oli.fisch uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Salátové okurky potřebují dobré hnojení: Pomůže mulč, naopak velké množství hnojiva a špatné dávkování škodí
Naporcovat kapra na podkovy, připravit filety a z nich porce na smažení, stejně jako odstranit kůži - to vše nás naučí názorné video
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: jak upravit kapra pikantní kapr kapr na hořčici pikantní kapr bez kúže pikantní smažený kapr jak zbavit kapra kůže kapr recepty za studená zbavení kapra kůže kapr hořčice kapr na studeno upravy z kapra kapr v hořčici kuchařka: janadorazinova kapr obaleny v horcici pikantní smažení kapr recepty na kapra marinovaný kapr za studena recept salát fantazia úprava pikantního kapra jak upravovat kapra
Suroviny: kapr, sůl, mouka hladká, olej, hořčice, olej, šťáva citronová, pepř, sůl
Pikantní kapr od Dehtáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M2E1
12 názorů