Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 784 kJ / 3 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,61 g |
Tuky | 116,67 g |
Vláknina | 57,50 g |
Cholesterol | 679 mg |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 489,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dá se jíst teplé i studené (s kysaným či sterilovaným zelím nebo čalamádou), je to hodně syté a nádherně to voní!
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 14 minutami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 28 minutami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 1 hodinou
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 3 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 5 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 5 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 6 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Peče celá země: Pět nápadů na úžasné slané dobroty plné křupavých škvarků a kysaného zelí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Další recepty
Tématické fráze: kynutý bramborák s čalamádou bramborák v pekárně bramborak z pekarny domaci báč báč z z domácí pekárny pečeme bramborku báč z z domácí domácí pekárny kynute bramboracky domácí pekárna recepty pekárna kovářov domácí bramborák na plech recept domácí úekárna recept na bramborák kovářov pekárna domaci kynute bramboracky bramborák
Suroviny: mléko, droždí čerstvé, brambory, sádlo, škvarky, slanina anglická, vejce, česnek, kmín celý, majoránka, pepř mletý, sůl, mouka hrubá, libeček, kopřivy, petrželka, klobása
Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DANq
0 názorů