Toast s chřestem, kuřecím plátkem a pošírovaným vejcem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 494 kJ / 1 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,37 g |
Tuky | 93,34 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,43 g |
Sacharidy | 52,76 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 5. 2015 15:03
22. 5. 2015 14:44
22. 5. 2015 08:53
casino: proti gustu...klidně i rukou...my jsme použili příbor kovový...i když přítel naprosto neesteticky a nekultivovaně - o to víc však labužnicky - vysrkl žloutek se slovy: ty nevytečeš, ani kousek nazmar
22. 5. 2015 08:22
22. 5. 2015 07:37
22. 5. 2015 07:25
22. 5. 2015 06:36
22. 5. 2015 04:50
21. 5. 2015 23:51
Taky se mi to líbí
Akorát přemejšlím, jestli je to na vidličku či spíše na příbor králů...
Ať tak či tak, měl bych strach že mi to živé vejce zdrhne
21. 5. 2015 23:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 6 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čím nahradit točnu na dort? Skvěle poslouží dva díly z mikrovlnné trouby
Obohaťte svůj letní jídelníček o nový salát: Ten lyonský výborně zasytí díky třem ingrediencím
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: tousty s chřestem opečený toast toasty zapečené s chřestem toust s pošírovaným vejcem s pošírovaným vejcem
Suroviny: chléb toustový tmavý, prsa kuřecí, vejce, chřest, olej, máslo, ocet, voda, pepř mletý, hořčice dijonská, olej, med
Toast s chřestem, kuřecím plátkem a pošírovaným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Qr
10 názorů