Slavnostní okurková polévka s limetkovým olejem (studená)
Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 584 kJ / 1 812 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,26 g |
Tuky | 176,41 g |
Vláknina | 2,66 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirováno kuchařem Honzou z kulinárního studia Cocino Rivero, který ale polévku připravoval z výrobků Alpro.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 5. 2015 07:53
27. 5. 2015 15:30
27. 5. 2015 15:07
27. 5. 2015 14:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 35 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čemu se říká slepé pečení? Předpečení korpusu z křehkého těsta za pomoci fazolí nebo hrachu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: slavnostní polévky slavnostní polévka
Suroviny: okurka salátová, okurka čerstvá, smetana ke šlehání, mléko, kopr, kopr, limetka, olej olivový, sůl, pepř bílý, směs listových salátů
Slavnostní okurková polévka s limetkovým olejem (studená)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AxMB
4 názory