Květákové růžičky zapečené se sýrem a slaninou v mletém masu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 197 kJ / 1 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,27 g |
Tuky | 87,45 g |
Vláknina | 5,79 g |
Cholesterol | 511 mg |
Sodík | 990 mg |
Sůl | 2,19 g |
Sacharidy | 67,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirovala jsem se na netu, ale tam byl takto obalený celý květák vcelku a pak nakrájený na porce. Já zkusila obalit pouze květákové růžičky a líbí se mně to víc.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 7. 2015 19:37
28. 6. 2015 17:01
28. 6. 2015 13:06
28. 6. 2015 12:30
28. 6. 2015 11:59
26. 6. 2015 19:21
Taky se mi libi ruzicky oddelene vic, vsak kdyz se dela cela hlava najednou, to musi byt makacka takovou hroudu upict...
26. 6. 2015 19:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 16 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jak připravit osvěžující limonádu, lahodný sirup nebo hustý med z květů černého bezu. Inspiraci najdeme v osvědčených receptech
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: květák v mletém mase hruška květák obalený v mletém mase květák obalený mletým masem mlete maso s kvetakem květák s mletým masem podle ládi hrušky kvetakova sekana s mletym kvetak obaleny slaninou květak obaleny mletem masem kvetak obaleny v mletem masu kvetak zapeceny v mletem masu květák s mletým masem a slaninou zapečený květák v sekané slaný květákový dort s mletým masem,sýrem a slaninou kvetak obaleny mletou obaleny kvetak v mletem mase kvetak v mletem masu květák s mletou a slaninou zapečený květák s mletým masem vcelku květák v anglické slanině květák obalený masem
Suroviny: maso mleté, vejce, rohlík, mléko, česnek, sůl, pepř, majoránka, strouhanka, květák, slanina anglická, sýr ementál, olej
Květákové růžičky zapečené se sýrem a slaninou v mletém masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ByEo
7 názorů