Kynuté rohlíčky se zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 574 kJ / 4 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,25 g |
Tuky | 286,65 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,52 g |
Sůl | 6,25 g |
Sacharidy | 381,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 9. 2023 14:33
nejsou suché? lákalo by mě to uvnitř něčím potřít, ale nějak mě nenapadá co by se hodilo k tomu zelí a slanině
2. 7. 2015 20:52
Musím pochválit, dneska jsem dělala v pekárně a těstíčko perfektní, výborně se s ním pracovalo. Měla jsem 3 placky po 8 trojúhelnících. Do plňky jsem přidala ještě cibuli a nemělo to chybu. Zmizeli blesku rychle.
29. 6. 2015 11:01
máš je nádherné
29. 6. 2015 10:19
LLenule: Určitě ano, ale nemám pekárnu a neznám postup.
28. 6. 2015 18:32
Vypadá to lákavě, lze zadělat těsto i v pekárně? nerada zadělávám ručně..
28. 6. 2015 17:33
To vypadá dost dobře
28. 6. 2015 16:56
vypadají moc dobře
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: kynuté rohlíčky kynuté těsto se zelím kynuté rohlíky rohlíčky se zelim rohlíčky se slaninou a zelím rohlíčky plněné zelím kynuté pečivo se zelím kynute placky se zelím slané rohlíčky kynuté se zelím kynuté rohlíčky plněné zelím recepty se zelim kynuté taštičky se zelím kynuté rohlíky se zelím kynute bandury kynuté rohlíky plněné zelím kynuté trojůhelníky kynute rohliky plněné slaninou a zelim křupavé kynuté slané rohlíčky pečivo se zelím recept kynuté placky plněné zelím
Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, olej slunečnicový, droždí, mléko, cukr, sůl, vejce, zelí kysané, slanina anglická, kmín celý, semínka sezamová, mák
Kynuté rohlíčky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPXj
7 názorů