Mangoldovo-petrželkové pesto
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 504 kJ / 1 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,34 g |
Tuky | 114,71 g |
Vláknina | 9,46 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 23,52 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 26 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 41 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Marcipán i falešný marcipán uplatníme při pečení dortů, zákusků, cukroví. Můžeme si vybrat z několika druhů
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: peterželkove pesto
Suroviny: mangold, nať petrželová, parmazán, ořechy vlašské, česnek, bazalka čerstvá, olej olivový, pepř mletý
Mangoldovo-petrželkové pesto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M6yP
0 názorů