Kančí maso se šípkovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 266 kJ / 1 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,12 g |
Tuky | 29,61 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 486 mg |
Sodík | 879 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 133,22 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 11. 2015 20:16
Děkuji moc Simonko, možná to bude tou marmeladou.
1. 11. 2015 13:34
Dnes jsem vařila podle Tebe Terezko,kančí na šípkové omáčcemořila jsem tři dny jak je uvedeno v receptu a vyplatilo se,masínko bylo krásně křehké,omáčka superMoc nám to chutnalo,akorát jsem měla omáčku spíše hnědé barvy,to nevím čím to bylo,ale na chuti to neubralodíkyfotečku nemám,ale bod ráda dávám
29. 9. 2015 15:29
Prudce jedlé foto moc dobrého jídla
20. 9. 2015 20:41
Pěkný, klasický myslivecký recept+
20. 9. 2015 18:08
Mám v mrazáku kančí maso i jsem sehnala šípkovou marmeládu,jen jsem čekala na super receptíka tento mi přijde,že je to právě on
Určitě vyzkouším
Určitě vyzkouším
20. 9. 2015 17:30
20. 9. 2015 17:23
Až na ten sečuánský pepř krásná česká klasika
20. 9. 2015 16:27
A se šípkovou zvítězilo
20. 9. 2015 16:19
terezicka1: Odkud to asi znám.....“ Se šípkovou“ !! “se zelím “!!!
20. 9. 2015 15:41
20. 9. 2015 15:31
Děkuji
20. 9. 2015 13:19
Teda ty vaříš a jak fotíš
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 47 sekundami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 17 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: kanci maso recepty z kančího masa kanci maso recepty recepty na kančí maso kanči na šipkove omačce moridlo na kanci maso nalev na kančí maso moridlo na maso kančí krkovice se šípkovou omáčkou kančí se šípkovou kančí se šípkovou omáčkou maso na sípkové omácce recepty kančí maso recept z kanciho masa kančí maso recept naložené kančí maso kanci s sipkovou mořidlo na kaňčí maso červené víno mořidlo na kančího masa šípková omáčka recept
Suroviny: kýta kančí, cibule, cukr, marmeláda šípková, sůl, pepř, víno červené, smetana, voda, ocet, mrkev, petržel, celer, bobkový list, jalovec, pepř celý, rozmarýn, tymián, pepř sečuánský
Kančí maso se šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PA71
12 názorů