Pikantní bůček na hořčici
Vepřový bůček nepatří mezi druhy masa, které bychom měli konzumovat často, ale jednou za čas nám neuškodí. S křupavým chlebem a kyselými okurkami se hodí jako pohoštění k pivu. Vyzkoušejme recept, ve kterém křehké maso skvěle doplní výrazná hořčice.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 201 kJ / 3 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,67 g |
Tuky | 318,09 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 35,50 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 2. 2024 10:18
2. 2. 2024 08:45
28. 2. 2020 23:19
28. 2. 2020 22:29
27. 1. 2020 15:00
26. 3. 2018 19:34
26. 3. 2018 13:34
10. 7. 2017 14:52
10. 7. 2017 14:13
Včera jsem si bůček dopřál a jen tak tak jsem se dokutálel od stolu na kavalec
Akorát jsem neměl kozí rohy,tak jsem do marinády nalil trochu nálevu z utopenců a taky dobrý.
13. 5. 2017 07:26
25. 4. 2017 23:03
25. 4. 2017 09:45
17. 8. 2016 09:07
3. 4. 2016 14:35
3. 4. 2016 08:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 12 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 14 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí masové kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Schiacciata/skiačata sendvič
Přidáno před 19 hodinami
Burgery z trouby
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jemně perlivá bezinková limonáda
Bretik uvařila před 7 hodinami
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
bohdana uvařila před 7 hodinami
Smažená niva se slaninou a listovým špenátem
Hanes uvařila před 7 hodinami
Křupavá kuřecí stehýnka s bramborem z remosky
likan1985.lj uvařila před 7 hodinami
Karbanátky
Kubovat@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Sloní žrádlo 3
SimonaTr uvařil před 8 hodinami
Dýňové knedlíčky
HankaSz uvařila před 10 hodinami
Rychlé zapečené chleby
paprika1000 uvařila před 10 hodinami
Perníkový koláč s jablky a mascarpone
Eliška_ uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Také milujete pečený bůček s báječně křupavou kůží? Víme, jak toho docílit
Jak dlouho marinovat maso? Správný čas v marinádě zajistí masu šťavnatost i křehkost
Vyrobili jsme domácí hořčici jen ze čtyř ingrediencí. Vyjde na 9 Kč, v chladu vydrží i několik měsíců a chuťově je perfektní
Další recepty
Tématické fráze: peceny bucek na horcici jak upravit bůček pikantní pečený bůček bůček v hořčičné omáčce pečený bůček s hořčicí vepřový bůček na hořčici pikantní buček. pikantní buček. pečený bůček v horcici pikantní marináda na bůček pikantní buček na hořtici recept nejlepší bůček bůček pečený buček na na hořčici bucek s beranimi rohy pikantní bůček bůček na medu a hořčici marinada na bůček top recepty bucek recept na bůček
Suroviny: bůček, cibule, beraní rohy, sůl, pepř mletý, mouka hladká, olej, hořčice dijonská, hořčice kremžská, olej, koření na pečené maso, paprika sušená sladká, cukr, kmín mletý, česnek
Pikantní bůček na hořčici
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrlX
46 názorů