Výborné těsto na pizzu (používané už 20 let)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 613 kJ / 2 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,50 g |
Tuky | 31,30 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 371,64 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 7. 2021 16:43
Těsto výborné a když se vyválí natenko, tak krásně křupavé, potřebovala jsem rychle nějaké zakousnutí pro neohlášenou návštěvu a povedlo se
19. 2. 2017 15:55
Výborné,skvělé dělala jsem včera neměla jsem normální kvasnice tak jsem dala sušený a povedlo se moc chutné a měkoučké i dnes při opětovném ohřátí v troubě!!!!
26. 4. 2016 10:20
Cesto je skutočne výborné, veľmi dobre sa s ním pracuje.
mariana. : Pokiaľ použijem vodu, nie mlieko, a nedám tam vajce, ktoré do pizzy nepatrí, tak to nie je vôbec buchtové.
Laďka: Tenké je také, aké ho vytiahnem. Dávala som na veľký plech (robila som z polovičnej dávky, takže len jeden, 32x40 cm) a preto bolo po upečení tenké a chrumkavé.
mariana. : Pokiaľ použijem vodu, nie mlieko, a nedám tam vajce, ktoré do pizzy nepatrí, tak to nie je vôbec buchtové.
Laďka: Tenké je také, aké ho vytiahnem. Dávala som na veľký plech (robila som z polovičnej dávky, takže len jeden, 32x40 cm) a preto bolo po upečení tenké a chrumkavé.
1. 10. 2015 10:21
Dělám hodně podobné těsto, jen místo vody mléko a oleje 150 ml, vyjde mi to na 2 celé plechy
27. 9. 2015 16:47
taky dělám pizzu z podobného těsta bez vajíčka.
Mariana měla možná na mysli výslednou konzistenci upečeného těsta - ano toto těsto je měkké "jako buchtové". Není to tenké a křupavé těsto jako z pizzerie.
Ještě poznámka - recept je zařazen v kategorii Domácí pekárna, ale o té v textu není žádná zmínka. Nebyla by lepší - když už se recept jmenuje ... na pizzu - dát do Pizza ?
Mariana měla možná na mysli výslednou konzistenci upečeného těsta - ano toto těsto je měkké "jako buchtové". Není to tenké a křupavé těsto jako z pizzerie.
Ještě poznámka - recept je zařazen v kategorii Domácí pekárna, ale o té v textu není žádná zmínka. Nebyla by lepší - když už se recept jmenuje ... na pizzu - dát do Pizza ?
26. 9. 2015 20:07
Chuchu: nepochybně dva bochánky - dvě pizzy - dvakrát pečení
26. 9. 2015 20:02
Prosím, nerozumím - peču na 2x při 230 stupních cca 14 min, jak je to myšleno?
26. 9. 2015 19:57
mariana.: proč myslíš? Mám hodně podobný recept, možná trochu víc oleje a hodně méně droždí. Ale jinak je
26. 9. 2015 19:30
To je trošku buchtová pizza, ne?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno před 1 hodinou
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno před 3 hodinami
Škvarkové bulky
Přidáno před 3 hodinami
Jednoduchá pomazánka z tvarůžků
Přidáno před 6 hodinami
Makový tmavý pšenično-žitný chléb
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dvojctihodné koláčky
Modraska uvařila před 6 minutami
Medová kachna
ZdeLena uvařila před 22 minutami
Uzená zeleninová polévka
Gregusa uvařila před 4 hodinami
Těsto na pizzu
Pandyss uvařil před 5 hodinami
Vepřové kousky na kmíně
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Kuřecí po debrecínsku
Mish_Ellie uvařila před 7 hodinami
Francouzské palačinky
Christine uvařila před 7 hodinami
Kuře "bábovka"
MilanJ uvařila před 7 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: buchtová pizza recept na výbornou těsto na pizzu recept na vybornou pizzu těsto na pizzu výborný recept na pizzu těsto na pizzu recept buchtové těsto na pizzu těsto na výbornou pizzu buchtova pizza recept vyborne cesto na pizzu tenké těsto na pizzu cesto těsto na pizzu pizza těsto pizza buchtova vyborny recept na pizza těsto na pizzu s vajickem vybone testo na pizzu recept na těsto na pizzu výborný recept pizza výbrné těstp na pizu
Suroviny: mouka hladká, droždí, olej olivový, sůl, cukr, voda
Výborné těsto na pizzu (používané už 20 let)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qmQG
9 názorů