Pečené žampiony
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s pečivem, ale výborné by byly i jako příloha ke zcela přírodně udělanému minutkovému plátku masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 12. 2023 14:34
radekhk: ta "tráva" je dobrá! Těší mě, že i bez ní chutnalo, je to jednoduché a poměrně rychlé...
30. 11. 2023 14:25
Dnes jsem dělal, akorát místo jakékoliv trávy jsem lehce poprášil kořením na grilovanou zeleninu a dělal na pánvi na sporáku.... byl k tomu steak z vepřové krkovice a bramborobatátové pyré
26. 11. 2016 19:27
Eficka82: nic ve zlem, ale podle vasi upravy receptu je Babica naprosta NULA
28. 11. 2015 15:59
lanikk: To me moc tesi, Karle, ze u vas doma chutnalo
Neni treba se striktne drzet receptu - pouzila jsem tymian, protoze cerstvy mame radi a nemyslim, ze je nejak vic aromatictejsi nez rozmaryn. Ale dovedu si to dobre predstavit treba i s petrzelovou nati nebo podobnou cerstvou bylinkou
Neni treba se striktne drzet receptu - pouzila jsem tymian, protoze cerstvy mame radi a nemyslim, ze je nejak vic aromatictejsi nez rozmaryn. Ale dovedu si to dobre predstavit treba i s petrzelovou nati nebo podobnou cerstvou bylinkou
28. 11. 2015 15:53
Výborný recept. Udělal jsem je podle Jany Remkové, tzn. s rozmarýnem a ještě jsem přidal jemně nakrájenou anglickou slaninu. Byla to příloha k přírodní kotletě a krkovičce a hranolky. Celá rodina i s vnučkou moc chválila. Dávám za recept bodík. Karel
18. 11. 2015 18:59
Dnes vyzkoušeno k večeřiV zelenině měli poslední 2 bílé žampiony a spoustu nějakých velkých-prý lepších,ale i dražších ,tak jsem vzala ještě dva.Pekla jsem v remosce.Nechtělo se mi pro tymián,tak jsem dala směs italského kořeníNa závěr jsem na vrch dala hermelín s pepřem.Bylo to opravdu výborné a dostala jsem i pochvalu.Bodík letí
18. 11. 2015 02:33
17. 11. 2015 13:10
Dovolím si přidat foto a bod. Vynikající!!Jen já jsem nedávala tymián, který se mi zdá hodně výrazný, ale malou větvičku rozmarýnu. Rozhodně jsem tyhle žampiony nedělala naposledy
14. 11. 2015 16:57
mňam
11. 11. 2015 20:35
jako příloha k masu výborné
11. 11. 2015 07:28
:-to se mě moc líbí,právě k třeba ke kotletkám přírodním
11. 11. 2015 00:22
Já to dělám v pečícím sáčku, šťáva z hub a máslíčko spolu hrají moc dobrou symfonii
10. 11. 2015 11:52
10. 11. 2015 11:48
jarda Kadic: Máš pravdu, ja som tu kedysi dala aj recept na hubové korenie : http://www.toprecepty.cz/recept/36516-domaci-houbo...
10. 11. 2015 10:20
U mladých malých václaviek nožičky používam bez problémv. Tento rok som objavila obrovské zdroj, boli však väčšinou prerastené, musela som rýchle zbierať, spracovať. Takže mám naplnenú mrazničku, aj som dávala do octu. Z mrazených varím hlavne "držkovú", guláš, ale aj kulajdu, aj hubový nákyp, dávam pod mäso. A včera som našla len tak 5 minút od domu 12 ks masliakov, klouzky..tak ma potešili, dnes bude z nich čerstvá voňavá polievka.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Pečení hadi na ohni: Tohle jídlo k táboráku nadchne děti a potěší dospělé
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: žampiony recepty pecene zampiony žampióny pečené žampiony recepty žampiony recept recepty se žampiony recept na žampiony recepty na zampiony recepty s žampiony recepty žampiony recept se žampiony recept žampiony top recepty zampiony žampiony pečené pečený žampiony pečené žampiony recept recept na pecene zampiony recept pečené žampiony recept s žampiony zampion recepty
Suroviny: žampióny, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, tymián čerstvý, máslo
Pečené žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80A2
19 názorů