Snídaně pro velké jedlíky
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 356 kJ / 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,29 g |
Tuky | 21,84 g |
Vláknina | 0,68 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 481 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 13,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pripravujeme-li snidani pro vice lidi, znasobime mnozstvi ingredienci proporcim.
Taktez misto kecupu se daji pouzit ruzne omacky jako napr. Tabasco, kreativite se meze nekladou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 12. 2015 13:44
Kouzelné!!!
Něco podobného si občas dělám - říkám tomu - prkýnko moravského zemana!!! Jenom já tam mám domácí uzenou bokovinu, místo plátků osmažené slaniny, a kyselé okurky, a sterilované beraní rohy, a kousek nějakého zrajícího sýra, hermelínu, nivy... a na zapití pochopitelně pivo!!!!!!
Něco podobného si občas dělám - říkám tomu - prkýnko moravského zemana!!! Jenom já tam mám domácí uzenou bokovinu, místo plátků osmažené slaniny, a kyselé okurky, a sterilované beraní rohy, a kousek nějakého zrajícího sýra, hermelínu, nivy... a na zapití pochopitelně pivo!!!!!!
8. 12. 2015 14:21
Casey: V pohode píš bez interpunkcie, takých receptov je tu veľa a nie je ich problém prečítať.
8. 12. 2015 13:40
Vitko: Cary a hacky klidne doplnte, name klavesnici to bohuzel nejde, tak predem dekui :)
8. 12. 2015 11:00
Vitko: interpunkci může doplnit jen moderátor nebo admin. Pokud recept zkopíruješ k sobě a vložíš znova, objeví se jako tvůj recept Receptů bez interpunkce nebo třeba ve slovenštině tu máme plno a myslím, že to fakt nevadí, čitelné a srozumitelné to přece je.
8. 12. 2015 10:58
pokud to autorovi nebude vadit tak doplním háčky a čárky.
8. 12. 2015 10:46
Ota: ano, máme háčky i čárky, jenže autor žije v Americe, takže bude asi problém s klávesnicí , ale např. já to normálně přečtu !
K receptu nemám připomínku, dala bych si jen polovinu, ale šlo by to
K receptu nemám připomínku, dala bych si jen polovinu, ale šlo by to
8. 12. 2015 10:33
Nic proti seznamu surovin.
Jen upozornění: čeština má i háčky a čárky.
Rama není máslo.
Pokud je slanina opečená (a nevyndáme ji), pak po opečení klobásy musí být spálená.
Jen upozornění: čeština má i háčky a čárky.
Rama není máslo.
Pokud je slanina opečená (a nevyndáme ji), pak po opečení klobásy musí být spálená.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 14 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 19 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 3 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 6 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 7 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 7 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 8 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pro velké jedlíky www recept na bokovinu
Suroviny: vejce, mléko, sýr, chléb, klobása, kečup sladký, rajče, máslo, slanina, máslo, sůl, pepř
Snídaně pro velké jedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jN9y
7 názorů